Info & boekingen
Marjan Haselhoff

Marjan Haselhoff als spreker boeken

Marjan Haselhoff is expert op het gebied van ontspannen en succesvol leidinggeven en heeft haar eigen bedrijf BuroKracht. Ze is auteur van het boek ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ Maak leidinggeven leuk en succesvol.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Marjan Haselhoff
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marjan Haselhoff

Marjan Haselhoff is expert op het gebied van ontspannen en succesvol leidinggeven en heeft haar eigen bedrijf BuroKracht. Ze is auteur van het boek ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ Maak leidinggeven leuk en succesvol.

Als trainer/coach en spreker helpt ze leidinggevenden om met minder moeite en tijd het maximale uit zichzelf en hun team te halen. Zodat ze  topprestaties met hun team bereiken.

Marjan geeft lezingen over de volgende dilemma’s:

 • Leidinggevenden worden geleefd door de waan van de dag, zijn daardoor zelf te veel gestrest, werken te hard en hebben onvoldoende regie
 • Leidinggevenden krijgen mensen niet mee in beweging en voelen niet voldoende draagvlak voor hun plannen. Helaas wel weerstand
 • Teams gaan niet snel genoeg, werken onvoldoende samen, klagen te veel en nemen te weinig initiatieven en verantwoordelijkheid
 • Medewerkers lopen er de kantjes vanaf tot frustratie van hun managers
 • Managers weten onvoldoende hoe ze hun mensen kunnen motiveren en het beste uit hun medewerkers kunnen halen
 • Leidinggevenden hebben te weinig tijd voor eigen doelen en zaken die echt belangrijk zijn
 • Ze weten niet goed hoe ze een (vervelende) boodschap effectief brengen en mensen aanspreken op hun gedrag.

Mocht je dit herkennen dan kan Marjan in een korte tijd een inspirerend verhaal geven. Mensen zeggen het volgende:

“Ik was gisteren op een bijeenkomst en daar was me toch een leuke spreekster! Marjan Haselhoff, auteur van het boek ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ Het ging over leiderschap. Ik loop al een tijdje mee in het wereldje en moet zeggen dat ik echt onder de indruk was van haar manier van presenteren én haar boodschap. Het was ook echt doodstil op sommige momenten. Op andere momenten was er leuk geroezemoes bij het maken van opdrachten”
Marina van de Wal, spreekster en expert op het gebied van opvoedkundige vragen

“Zonder de inhoud van het boek te herhalen laat ze het je echt ervaren! Door de praktische invulling van de Masterclass werd je door de stappen geleid en op een hele veilige manier ‘aan het werk gezet’ met het omgaan met emoties en het omkeren van ineffectief gedrag. Dit alles bracht mijn persoonlijke ontwikkeling in een ander daglicht. Het heeft me zo aan het denken gezet, dat het ook na de Masterclass bleef hangen en ik er nog steeds mee bezig ben…”
Petra Oude Breuil, P&O Marcant

Methode/filosofie
Marjan‘s filosofie is dat leidinggeven aan anderen begint met leidinggeven aan jezelf. Door in te zien dat wanneer het jou niet lukt te bereiken wat je wilt dat in eerste instantie alleen maar iets over jezelf zegt. Elke last/dilemma die jij ervaart is terug te voeren op eigen valkuilgedrag (bijv. controledrang, perfectionisme, please-gedrag, ongeduld, moeite met nee zeggen). Dus als je bijvoorbeeld niet tevreden bent over een medewerker, ontdek dan waarom het jou niet lukt deze medewerker te ontwikkelen in de richting die jij voor ogen hebt.

Tijdens haar lezingen maak je kennis met haar eigen, inmiddels bewezen, Haselhoff methode waarin je het volgende leert:

 • Je wordt je bewust van je eigen valkuilen (ineffectieve patronen) die je in de weg zitten datgene te bereiken wat je wilt. Je onderzoekt waarom jij je valkuilgedrag onbewust in standhoudt.
 • Je ontdekt welke belemmerende overtuigingen de oorzaak zijn van je valkuilgedrag.
 • Je leert hoe jij je belemmerende overtuigingen omzet naar helpende overtuigingen zodat je anders met situaties omgaat en je doelen bereikt.

Haar lezingen staan garant voor interactie.
Mensen worden uitgenodigd aan de slag te gaan met een eigen casus. Door het ervaren en het doen van oefeningen leer je hoe je anders met de situatie (ingebrachte casus) om kan gaan en datgene bereikt wat je graag wilt.

Wie is Marjan Haselhoff
Jarenlang heeft ze leidinggevende marketingfuncties gehad. Het heeft er voor gezorgd dat ze zich kan verplaatsen in de uitdagingen van managers. Vanuit haar eigen ervaring en haar inmiddels meer dan 10-jaar lange ervaring in het begeleiden van managers wil ze je graag inspiratie bieden om binnen je organisatie mensen te leren op een meer ontspannen en succesvolle manier leiding te geven.

Onderscheidende vermogen:
Ze geeft geen tips, trucs en kant en klare oplossingen omdat ze gelooft dat ze niet de waarheid in pacht heeft. Tips komen van buitenaf en dat werkt naar haar idee niet. Ze beklijven nooit zo goed als inzichten die vanuit eigen ervaring worden opgedaan.
Haar methode leert je naar jezelf kijken op een manier die dieper en verder gaat dan de meeste andere methodes. Het kan soms best confronterend zijn maar de diepgang zorgt vaak voor blijvende verandering bij mensen.

Wilt u Marjan Haselhoff boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Meer informatie & boekingen

Marjan Haselhoff inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Marjan Haselhoff
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers