20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marjan Haselhoff

Marjan Haselhoff als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende gastspreker die uw publiek kan meenemen op een reis van persoonlijke ontwikkeling en effectief leiderschap? Dan is Marjan Haselhoff de perfecte keuze. Met haar diepgaande expertise in coaching, leiderschapsontwikkeling en het creëren van positieve werkomgevingen, weet zij als geen ander hoe ze een boodschap overbrengt die zowel impactvol als praktisch toepasbaar is. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en motiverend, waardoor zij een onuitwisbare indruk achterlaat bij haar publiek.

Marjan Haselhoff

Leiderschap & management

Over leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei

Leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei zijn cruciale onderdelen van moderne bedrijfsvoering. In een wereld waar verandering de enige constante is, is het vermogen om jezelf en anderen te leiden belangrijker dan ooit. Marjan Haselhoff is een expert op dit gebied. Zij biedt inzichten over hoe je effectief leiderschap kunt ontwikkelen en hoe persoonlijke groei kan leiden tot betere prestaties en tevredenheid op de werkvloer. Haar lezingen behandelen onderwerpen zoals emotionele intelligentie, zelfbewustzijn, communicatievaardigheden en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur.

Marjan Haselhoff inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Marjan Haselhoff is eenvoudig en transparant, in lijn met de All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte belofte van Quality Bookings. U begint met een aanvraag waarin u uw wensen en de details van het evenement aangeeft. Vervolgens nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te verstrekken. Na uw goedkeuring wordt alles tot in de puntjes geregeld, zodat u zich kunt richten op uw evenement, terwijl wij zorgen voor een soepele en professionele ervaring.

Biografie van Marjan Haselhoff

Marjan Haselhoff is een autoriteit op het gebied van leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei. Haar carrière begon in de zakelijke wereld, waar ze ervaring opdeed in diverse managementfuncties. Deze praktijkervaring, gecombineerd met haar passie voor menselijke ontwikkeling, leidde ertoe dat ze zich ging verdiepen in coaching en leiderschapstraining.

Gedurende haar loopbaan heeft Marjan zich onderscheiden als een coach en spreker die niet alleen theorie deelt, maar ook praktische tools aanreikt. Dit maakt haar sessies niet alleen leerzaam, maar ook direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Haar aanpak is erop gericht om mensen in hun kracht te zetten, hen te helpen bij het ontdekken van hun potentieel en het versterken van hun leiderschapsvaardigheden.

Marjan’s boodschap is gebaseerd op het principe dat persoonlijke groei en effectief leiderschap hand in hand gaan. Ze heeft een unieke kijk op hoe leiderschap in de moderne wereld ingevuld moet worden, waarbij empathie, zelfbewustzijn en de capaciteit om anderen te motiveren en inspireren centraal staan. Ze benadrukt het belang van een gezonde werk-privé balans en het creëren van een ondersteunende en positieve werkomgeving.

Naast haar werk als coach en spreker, heeft Marjan verschillende boeken geschreven over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze boeken zijn goed ontvangen en hebben haar reputatie als expert op dit gebied verder verstevigd.

Haar ervaring en kennis maken Marjan Haselhoff een veelgevraagde spreker op evenementen en conferenties. Ze heeft gesproken voor een breed scala aan bedrijven, van startups tot multinationals, en heeft overal positieve reacties en resultaten geboekt. Haar lezingen zijn altijd op maat gemaakt om aan te sluiten bij de specifieke behoeften en context van haar publiek.

Marjan’s vermogen om ingewikkelde concepten op een toegankelijke en boeiende manier over te brengen, gecombineerd met haar diepgaande kennis en praktische benadering, maakt haar een ideale spreker voor uw volgende evenement. Met Marjan Haselhoff haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirator die een blijvende impact zal achterlaten op uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marjan Haselhoff

Schrijf een review

Video met Marjan Haselhoff

Meer informatie & boekingen

Marjan Haselhoff inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marjan Haselhoff
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers