20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Thijs de Lange

Thijs de Lange als spreker boeken

Met Thijs de Lange bent u verzekerd van een sprankelende en veelzijdige dagvoorzitter. Zijn unieke combinatie van jarenlange theaterervaring en een academische achtergrond in Taalbeheersing stelt hem in staat elke bijeenkomst tot een succes te maken. Thijs de Lange is meer dan een dagvoorzitter; hij is een cabaretier, dichter, en presentator die het podium al vanaf zijn negende beschouwt als zijn tweede thuis. Zijn benadering is ontwapenend, en hij weet met humor en een kritische dialoog de sfeer luchtig te houden, terwijl de diepgang van het gesprek behouden blijft.

Thijs de Lange

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter blinkt Thijs de Lange uit in zijn vermogen om een evenement soepel en met een vleugje humor te leiden. Zijn theaterachtergrond, gecombineerd met een scherpe intellectuele nieuwsgierigheid, gestoeld op zijn studies Franse Taal & Cultuur en Nederlandse Taalbeheersing, stelt hem in staat om gesprekken te sturen, kritische vragen te stellen, en tegelijkertijd een aangename sfeer te behouden. Zijn persoonlijke ervaring met Cerebrale Parese voegt een extra dimensie toe aan zijn rol, waardoor hij een unieke empathie en begrip toont voor thema’s rondom inclusiviteit en toegankelijkheid.

Over toegankelijkheid en inclusie

Toegankelijkheid en inclusie zijn thema’s waar Thijs de Lange een diepgaande expertise in heeft. Deze onderwerpen zijn niet alleen van cruciaal belang voor een samenleving die streeft naar gelijke kansen voor iedereen, maar zijn ook bijzonder relevant in de huidige maatschappelijke discussie. Thijs’ betrokkenheid bij ‘Wij Staan Op!’ en zijn nominatie voor de Minister van Gehandicaptenzaken benadrukken zijn passie en toewijding voor het verbeteren van de positie van mensen met een handicap. Door Thijs in te huren, kiest u voor een spreker die niet alleen informeert en inspireert, maar ook echt verschil maakt.

Thijs de Lange inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Thijs de Lange is eenvoudig en transparant, in lijn met de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Van het eerste contact tot de afronding staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat het evenement vlekkeloos verloopt. Thijs’ flexibiliteit en bereidheid om tot op het laatste moment aanpassingen te doen, garanderen een evenement dat precies aan uw wensen voldoet.

Biografie van Thijs de Lange

Thijs de Lange, geboren met een lichte vorm van Cerebrale Parese, heeft zich niet laten beperken door zijn fysieke uitdagingen. Integendeel, hij heeft deze gebruikt als een bron van kracht en inspiratie. Vanaf jonge leeftijd stond Thijs al op het podium, waarbij hij zijn passies voor cabaret, poëzie, en presentatie ontwikkelde. Zijn academische reis bracht hem van Franse Taal & Cultuur naar Nederlandse Taalbeheersing aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zich specialiseerde in argumentatie- en debatanalyse.

Naast zijn academische en podiumcarrière heeft Thijs zich ingezet voor de belangen van mensen met een handicap. Zijn rol in ‘Wij Staan Op!’ en de erkenning die hij ontving in de vorm van de AUV-alumnusprijs getuigen van zijn onvermoeibare inzet voor een inclusievere samenleving. Zijn poëtische werken, waaronder de dichtbundels ‘Vrij’ en ‘Wij’, evenals zijn optreden tijdens de Dodenherdenking in Kamp Westerbork, onderstrepen zijn veelzijdigheid en diepgang.

Thijs de Lange is niet alleen een getalenteerde spreker en dagvoorzitter; hij is een inspiratiebron en belichaming van veerkracht. Zijn levensverhaal en carrière zijn getuigenissen van het overwinnen van obstakels, het belang van inclusiviteit, en de kracht van woorden om verandering teweeg te brengen. Door Thijs de Lange te boeken, kiest u voor een ervaring die zowel verrijkend als onvergetelijk is.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Presentator
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Thijs de Lange

Schrijf een review

Video met Thijs de Lange

Meer informatie & boekingen

Thijs de Lange inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Thijs de Lange
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers