20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Cor Molenaar - E-commerce expert

Cor Molenaar als spreker boeken

Als u overweegt Cor Molenaar als gastspreker te boeken, dan maakt u een keuze voor een ware expert op het gebied van e-commerce en klantrelaties. Cor Molenaar, met zijn diepgaande kennis en ervaring, weet als geen ander hoe hij een publiek kan boeien en inspireren. Hij combineert zijn academische achtergrond met praktische inzichten, waardoor hij complexe onderwerpen toegankelijk maakt voor een breed publiek. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en aangepast aan de behoeften van zijn publiek.

Cor Molenaar

E-commerce expert

Over e-commerce en klantrelaties

In de wereld van vandaag is e-commerce niet meer weg te denken. Cor Molenaar is een autoriteit op dit gebied en biedt boeiende inzichten over hoe bedrijven hun online aanwezigheid kunnen optimaliseren. Zijn expertise strekt zich uit tot klantrelaties, een cruciaal aspect in het digitale tijdperk. Tijdens zijn lezingen behandelt hij onderwerpen zoals digitale transformatie, de psychologie van de online consument, en strategieën om klantloyaliteit te versterken. Cor Molenaar biedt praktische tips en strategieën die direct toepasbaar zijn, waardoor zijn lezingen niet alleen informatief, maar ook uiterst waardevol zijn voor professionals in diverse sectoren.

Cor Molenaar inhuren voor een lezing

Het boeken van Cor Molenaar voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Via Quality Bookings kunt u in een paar stappen uw wensen kenbaar maken en een offerte aanvragen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met uitgebreide support en advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen we ervoor dat er geen onverwachte kosten of verrassingen zijn. Het doel is om het boekingsproces zo soepel en aangenaam mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

‘De praktijk ervaart, de wetenschap verklaart’. Aldus het motto uit een van de succesvolste boeken van wetenschapper, ondernemer en spreker Cor Molenaar, Kijken, Kijken… Anders Kopen. Net als in zijn andere boeken, bouwt Molenaar in deze verhandeling over veranderend consumentengedrag een brug tussen academisch onderzoek en de bedrijfspraktijk van alledag. De Hoogleraar Bedrijfskunde beschouwt dit als zijn missie en draagt dit als spreker overal uit. Ook tijdens uw seminar of congres.

+ lees meer

Cor Molenaar studeerde economie en specialiseerde zich aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in organisatiekunde. Hij ontwikkelde zich tot autoriteit op het gebied van change management en schreef een promotieonderzoek over de toepassingsmogelijkheden van IT in marketing. Zijn diepgaande kennis maken dat veel bedrijven hem inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens zakelijke bijeenkomsten waar thema’s als vernieuwen en veranderen centraal staan.

Molenaar verbindt wetenschap en bedrijfspraktijk tijdens uw seminar of congres

Ingrijpende transities zijn in de huidige bedrijfspraktijk aan de orde van de dag. De meeste veranderingen worden aangejaagd door de technologie die het gedrag van mensen beïnvloedt en hoge eisen stelt aan procesvernieuwing. Wat zijn relevante gedragsveranderingen? Hoe ga je daar als bedrijf mee om? Hoe zorg je binnen je eigen organisatie voor een proactieve ‘verandercultuur’?

Molenaar heeft er zijn werk en persoonlijke missie van gemaakt om gedrags- en organisatieveranderingen te bestuderen en te doorgronden. Hij doet dat als wetenschapper, onder meer als deeltijds Hoogleraar bij de vakgroep Bedrijfskunde van de ErasmusUniversiteit Rotterdam, maar ook als consultant. Zijn bedrijf, eXQuo Consultancu, adviseert organisaties op het snijvlak van marketing, automatisering en organisatiestructurering.

Cor Molenaar inhuren

Als manager bij RAET Computerservices raakte Cor Molenaar in de jaren 80 van de vorige eeuw geboeid door de mogelijkheden van e-marketing en data-analyse. In 1987 bouwde hij op verzoek van het legendarische reclamebureau Ogilvy&Mather een zelfstandige dataconsultancy-tak op. Toen hij het bureau in 1998 verliet, waren er ruim 250 specialisten actief voor illustere klanten als KLM, Philips, KPN en Unilever. Met deze track record kan Molenaar worden beschouwd als een van de grondleggers van de hedendaagse internet- en database-marketing.

Molenaar is een internationaal erkende expert op dit gebied. Hij schreef er sinds 1987 ruim twintig boeken over, verschenen in vele talen. Zijn bekendste boeken zijn: De kracht van Plaform Strategie, Actie! Noodplan Retail en het eerder genoemde Kijken, Kijken… Anders Kopen. Zijn kennis van veranderend consumentengedrag en de manier waarop hij zijn gehoor als spreker weet mee te nemen in de wereld van change management en e-marketing maken dat bedrijven hem veelvuldig inhuren voor hun seminar of congres. Ook als presentator of dagvoorzitter.

Ook u kunt Molenaar inhuren voor uw seminar of congres

Ook u kunt deze expert, schrijver, wetenschapper, consultant en gepassioneerd spreker inhuren voor uw seminar of congres. Neem voor de mogelijkheden en een snelle kostenindicatie contact op met ons Quality Bookings team. U krijgt gedetailleerde informatie over deze spreker en een offerte op maat, afgestemd op de duur en omvang van uw seminar of congres. Uiteraard kunnen wij deze spreker rechtstreeks tegen de beste voorwaarden voor u boeken. Wij zijn u deskundig van dienst bij uw keuze van een spreker, presentator of dagvoorzitter die glans verleent aan uw event.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Cor Molenaar
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Cor Molenaar

Meer informatie & boekingen

Cor Molenaar inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Cor Molenaar
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers