20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Co Adriaanse

Co Adriaanse als spreker boeken

Co Adriaanse is een naam die voetballiefhebbers en professionals in de sportwereld direct zal aanspreken. Met een indrukwekkende carrière als speler, maar vooral als trainer en coach, is Adriaanse een autoriteit op het gebied van teammanagement, leiderschap en strategische planning in de sport. Door Co Adriaanse te boeken voor uw evenement, haalt u een spreker in huis met een schat aan ervaring en kennis, die hij op inspirerende wijze kan overbrengen op uw publiek. Zijn lezingen bieden unieke inzichten in de wereld van het topvoetbal en de parallellen met het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling.

Co Adriaanse

Voormalig voetbalspeler en -trainer

Over teammanagement en leiderschap

Teammanagement en leiderschap zijn essentiële onderwerpen waar Co Adriaanse met expertise over spreekt. Deze thema’s zijn cruciaal in zowel de sportwereld als in het bedrijfsleven. Kiezen voor een lezing van Co Adriaanse over deze onderwerpen betekent kiezen voor een diepgaande en praktische verkenning van hoe je effectief leiderschap kunt inzetten en een team naar succes kunt leiden. Hij behandelt onderwerpen zoals het motiveren van individuen binnen een team, het omgaan met diverse persoonlijkheden en talenten, en strategische besluitvorming. Adriaanse gebruikt zijn ervaringen uit de voetbalwereld om deze concepten tot leven te brengen, wat een boeiende en leerzame ervaring garandeert.

Co Adriaanse inhuren voor een lezing

Het inhuren van Co Adriaanse voor een lezing bij uw evenement is een eenvoudig en helder proces. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van duidelijke communicatie en efficiëntie. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons all-inclusive tarief zorgt voor een transparante prijsstelling zonder verborgen kosten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap en eventuele vragen te beantwoorden. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 kunt u erop vertrouwen dat uw evenement met Co Adriaanse een succes wordt.

Biografie van Co Adriaanse

Co Adriaanse, geboren op 21 juli 1947, heeft een rijke en veelzijdige loopbaan in de voetbalwereld. Hij begon zijn carrière als speler bij de Amsterdamse club AFC DWS en maakte later deel uit van FC Utrecht en PEC Zwolle. Na zijn spelerscarrière maakte Adriaanse een succesvolle overstap naar coaching, waar hij zijn ware passie en talent vond.

Zijn trainerscarrière begon bij AZ, waar hij al snel naam maakte als een innovatieve en strategisch sterke coach. Hij stond bekend om zijn directe aanpak en het vermogen om het beste uit zijn spelers te halen. Na AZ volgden succesvolle periodes bij clubs als Willem II, Ajax, FC Porto en Red Bull Salzburg. Zijn periode bij FC Porto wordt vaak beschouwd als het hoogtepunt van zijn carrière, waar hij de Portugese competitie won en zijn team naar Europese successen leidde.

Adriaanse is niet alleen bekend om zijn tactische inzichten maar ook om zijn filosofie op het gebied van teambuilding en leiderschap. Hij is een voorstander van hard werken, discipline en het creëren van een sterke teamgeest. Deze eigenschappen, gecombineerd met zijn uitgebreide ervaring in verschillende culturen en voetbalsystemen, maken hem tot een boeiende en inspirerende spreker.

Naast zijn werk op het veld, heeft Adriaanse ook bijgedragen aan de ontwikkeling van voetbal door zijn werk als analist en zijn betrokkenheid bij diverse voetbalacademies en opleidingsprogramma’s. Zijn kennis en ervaringen zijn niet alleen waardevol voor degenen die geïnteresseerd zijn in voetbal, maar ook voor professionals die op zoek zijn naar inzichten in leiderschap, teammanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Het boeken van Co Adriaanse als spreker is een uitgelezen kans om uw publiek te inspireren en te motiveren met verhalen en lessen van een van de meest gerespecteerde figuren in de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Met zijn achtergrond, ervaring en unieke stijl is hij een ideale keuze voor evenementen die gericht zijn op leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke groei.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Co Adriaanse

Schrijf een review

Video met Co Adriaanse

Meer informatie & boekingen

Co Adriaanse inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Co Adriaanse
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers