20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Aad de Mos

Aad de Mos als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen een schat aan voetbalkennis heeft, maar ook een boeiende verteller is, dan is Aad de Mos jouw ideale keuze. Aad de Mos, bekend om zijn succesvolle carrière als voetbalcoach, is een inspirerende persoonlijkheid die zijn ervaringen en inzichten deelt op een manier die zowel informatief als entertainend is. Zijn lezingen zijn gevuld met anekdotes uit zijn rijke voetbalverleden, gecombineerd met lessen in leiderschap, teambuilding en het omgaan met successen en tegenslagen.

Aad de Mos

Voetbaltrainer

Over leiderschap en teambuilding

Leiderschap en teambuilding zijn essentiële aspecten in zowel de sportwereld als in het bedrijfsleven. Aad de Mos spreekt uit ervaring over hoe je een winnend team smeedt, gebaseerd op zijn jarenlange ervaring als voetbalcoach op topniveau. Hij behandelt onderwerpen zoals het belang van een duidelijke visie, het stellen van doelen, het creëren van een teamcultuur, en het omgaan met verschillende persoonlijkheden. Zijn lezingen bieden waardevolle inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn in verschillende organisaties.

Aad de Mos inhuren voor een lezing

Het inhuren van Aad de Mos voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Neem contact op met Quality Bookings voor een vrijblijvende offerte. Ons team zal je begeleiden door het proces, van het vaststellen van je specifieke wensen en eisen tot aan de uiteindelijke boeking. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Aad de Mos

Aad de Mos, geboren op 27 maart 1947 in Den Haag, is een van de meest bekende figuren in de Nederlandse voetbalwereld. Zijn carrière begon als speler, maar al snel maakte hij de overstap naar coaching, waar hij zijn ware roeping vond. Hij staat bekend om zijn periodes bij clubs als Ajax, PSV, en Anderlecht, waar hij grote successen boekte. De Mos is een tactisch meesterbrein, bekend om zijn vernieuwende aanpak en zijn vermogen om jong talent te ontwikkelen.

Zijn carrière als coach nam een vlucht bij Ajax, waar hij de jeugdopleiding leidde en later het eerste elftal coachte. Bij PSV behaalde hij grootse successen, waaronder het winnen van het landskampioenschap en de Europacup I. Zijn tijd bij Anderlecht in België was eveneens succesvol, met meerdere landstitels en goede prestaties in Europese competities.

Naast zijn clubcarrière heeft Aad de Mos ook ervaring als voetbalanalist, waarbij hij regelmatig verschijnt in sportprogramma’s en zijn deskundige mening geeft over actuele voetbalzaken. Zijn expertise en scherpe analyses maken hem tot een gerespecteerde figuur in de voetbalwereld.

Aad de Mos staat bekend om zijn directe stijl, zowel op het veld als daarbuiten. Hij is niet bang om zijn mening te geven, wat hem tot een boeiende en dynamische spreker maakt. Zijn verhalen uit de voetbalwereld zijn niet alleen interessant voor voetbalfans, maar bieden ook waardevolle lessen voor leiders en teams in allerlei sectoren.

De carrière van Aad de Mos is een aaneenschakeling van hoogtepunten, uitdagingen, en leerzame ervaringen. Zijn vermogen om teams te vormen en te leiden naar succes is ongeëvenaard. Zijn lezingen zijn dan ook een bron van inspiratie en kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in sport, leiderschap, en teamdynamiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Aad de Mos

Geweldig, hij heeft het erg goed gedaan en het was precies volgens mijn verwachtingen. Dank!

― Rob Mimema
Schrijf een review

Video met Aad de Mos

Meer informatie & boekingen

Aad de Mos inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Aad de Mos
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers