20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Caroline Koetsenruijter Copyright foto: Robert van Ginkel

Caroline Koetsenruijter als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een ervaren en inspirerende spreker die zich richt op het omgaan met conflicten en agressie, dan is Caroline Koetsenruijter de perfecte keuze. Met haar expertise in conflictmanagement en haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, biedt Caroline een uniek perspectief dat elke bijeenkomst zal verrijken. In dit artikel ontdek je waarom Caroline een gewaardeerde spreker is en wat je kunt verwachten als je haar boekt voor jouw evenement.

Caroline Koetsenruijter

Conflicten en agressie

Conflicthantering en agressiebeheersing

Caroline Koetsenruijter heeft zich gespecialiseerd in een cruciaal en vaak onderbelicht onderwerp: conflicthantering en agressiebeheersing. In een wereld waar confrontaties en spanningen steeds vaker voorkomen, biedt zij waardevolle inzichten over hoe professionals in verschillende sectoren hiermee om kunnen gaan. Haar lezingen omvatten een breed scala aan onderwerpen, van de nieuwste trends en cijfers over agressie en conflicten tot praktische tips voor kalmering en begrenzing. Caroline’s benadering is niet alleen informatief, maar ook interactief, waarbij ze haar eigen ervaringen deelt en de deelnemers betrekt bij het leren herkennen en hanteren van verschillende conflictstijlen.

Caroline Koetsenruijter inhuren voor een lezing

Het boeken van Caroline Koetsenruijter voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van efficiëntie en transparantie. Daarom bieden we een helder proces waarbij je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Onze All-Inclusive tarieven en uitgebreide support zorgen ervoor dat je zonder zorgen Caroline kunt inhuren. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, ben je verzekerd van een kwalitatieve en waardevolle toevoeging aan je evenement.

Biografie van Caroline Koetsenruijter

Caroline Koetsenruijter is niet alleen een ervaren spreker, maar ook een gerespecteerd jurist en mediator. Haar loopbaan begon aan de Universiteit Leiden als onderzoeker en universitair docent, gevolgd door een periode als jurist bij een ministerie. Sinds 2005 is Caroline actief als mediator en heeft zij met haar team vanuit het Instituut KCB meer dan 15.000 professionals getraind. Ze heeft gewerkt voor een indrukwekkend scala aan organisaties, waaronder de Landsadvocaat, het ministerie van Defensie, grote retailbedrijven, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

Haar boeken, zoals ‘Jij moet je bek houden! – Omgaan met boze burgers, ouders, klanten en patiënten‘ (2020) en ‘Giftig gedoe op de werkplek – Van ongewenst gedrag naar sociale veiligheid’ (2023), zijn niet alleen bestsellers geworden, maar hebben ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het vakgebied. Caroline’s expertise en werk zijn breed uitgelicht in media zoals AD, NRC, Telegraaf, Nu.nl en Linda.nl, en in televisieprogramma’s als Nieuwsuur en Met het oog op morgen.

Caroline Koetsenruijter is een autoriteit op het gebied van conflicthantering en agressiebeheersing. Met haar achtergrond als jurist en mediator, gecombineerd met haar ervaring als auteur en spreker, brengt ze een rijkdom aan kennis en praktische vaardigheden mee naar elk evenement. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, maakt haar een onmisbare spreker voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun omgang met conflicten en agressie in de professionele omgeving.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Caroline Koetsenruijter

Schrijf een review

Video met Caroline Koetsenruijter

Meer informatie & boekingen

Caroline Koetsenruijter inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Caroline Koetsenruijter
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers