Mountainbiker Bart Brentjens is te boeken voor een interactieve mountainbike clinic, waarbij hij elke deelnemer individuele begeleiding en tips geeft. Brentjens is ook inzetbaar voor het geven van duopresentaties over onderwerpen als ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, doorzettingsvermogen en het omgaan met tegenslagen.

Tienvoudig kampioen
Bart Brentjens is tienvoudig Nederlands kampioen mountainbike. Bij de Olympische Spelen van Atlanta in 1996, de eerste waar het onderdeel mountainbiken op het programma staat, wint hij een gouden medaille. Bij de Spelen van 2000 valt hij niet in de prijzen maar bij de Olympische Zomerspelen van 2004 verovert hij een bronzen medaille.

MTB
Bart Brentjens heeft in 2008 zijn loopbaan als actief mountainbiker officieel beëindigd, waarna hij is gestart als teammanager van zijn eigen MTB-team. Hij rijdt echter nog regelmatig wedstrijden en behaalt dan zeer behoorlijke resultaten. In 2005 is voor het eerst de ‘Bart Brentjens Challenge’ gehouden, een mountainbike-marathon van 40, 60 en 80 kilometer door de geboortestreek van Brentjens in Zuid-Limburg. (In 2006 waren de afstanden 45, 70 en 100 kilometer.)

Wilt u Bart Brentjens boeken voor een mountainbike clinic of een interessante lezing? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bart Brentjens spreekt graag over:

Bart Brentjens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bart Brentjens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21