20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bart Brentjens

Bart Brentjens als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een gastspreker die uw publiek kan inspireren en motiveren met verhalen over doorzettingsvermogen, succes en de kracht van sport, dan is Bart Brentjens de ideale keuze. Bekend als een Olympisch kampioen in mountainbiken, brengt Bart een schat aan ervaring en unieke inzichten naar uw evenement. Hij deelt niet alleen zijn sportieve successen maar ook de uitdagingen en levenslessen die hij onderweg tegenkwam. Zijn verhalen over doorzettingsvermogen, teamwerk en het overwinnen van obstakels zijn bijzonder relevant voor een breed scala aan thema’s en industrieën.

Bart Brentjens

Nederlands mountainbiker

Bart Brentjens als dagvoorzitter boeken

Bart Brentjens is niet alleen een inspirerende spreker, maar ook een uitmuntende dagvoorzitter. Met zijn achtergrond in topsport weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om doelen te stellen en deze ook te behalen. Hij blinkt uit in het leiden van evenementen die gaan over thema’s zoals teambuilding, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zijn vermogen om publiek te betrekken en actieve deelname te stimuleren maakt hem de perfecte keuze voor conferenties, seminars en bedrijfsevenementen.

Over doorzettingsvermogen en succes

Doorzettingsvermogen en succes zijn cruciale thema’s in zowel de sportwereld als in het bedrijfsleven. Bart Brentjens, met zijn uitgebreide ervaring als professioneel mountainbiker, is een expert op dit gebied. Hij kan spreken over hoe je obstakels overwint, doelen stelt en deze bereikt, en hoe je omgaat met zowel succes als tegenslagen. Deze onderwerpen zijn bijzonder relevant voor professionals op alle niveaus en in alle sectoren, en bieden waardevolle lessen en inzichten voor persoonlijke en professionele groei.

Bart Brentjens inhuren voor een lezing

Het boeken van Bart Brentjens voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Met Quality Bookings heeft u toegang tot all-inclusive tarieven en ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. We nemen alle drempels weg, zorgen voor een vlekkeloze ervaring en garanderen uw tevredenheid. Het inhuren van Bart Brentjens voor uw evenement is een beslissing die zowel u als uw publiek zeker zullen waarderen.

Biografie van Bart Brentjens

Bart Brentjens, geboren op 10 oktober 1968 in Haelen, Limburg, is een naam die synoniem staat voor succes en doorzettingsvermogen in de wereld van het mountainbiken. Zijn reis begon in de vroege jaren 90, toen hij zich snel ontpopte als een van de toonaangevende figuren in de sport. Zijn carrière werd gekenmerkt door talrijke overwinningen en prestaties, waaronder het winnen van de gouden medaille in mountainbiken tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta, een historisch moment aangezien dit de eerste keer was dat mountainbiken werd opgenomen als Olympische sport.

Bart’s passie voor fietsen begon al op jonge leeftijd. Hij groeide op in een omgeving die de liefde voor de natuur en sport bevorderde. Dit zorgde voor een natuurlijke affiniteit met mountainbiken, een sport die zowel fysieke kracht als een diepe connectie met de buitenwereld vereist. Zijn vroege carrière werd gekenmerkt door nationale successen, maar al snel maakte hij de overstap naar internationale wedstrijden.

Na zijn Olympische triomf bleef Bart een dominante kracht in de sport. Hij won talloze wereldbekerwedstrijden en stond bekend om zijn strategische racevaardigheden en zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende terreinen en omstandigheden. Zijn carrière is niet alleen opgebouwd uit overwinningen, maar ook uit de manier waarop hij tegenslagen en uitdagingen heeft overwonnen. Deze ervaringen hebben hem gevormd tot de inspirerende spreker en dagvoorzitter die hij vandaag is.

Buiten de racebaan heeft Bart zich ook ingezet voor de ontwikkeling van de sport. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het promoten van mountainbiken als een toegankelijke en plezierige sport voor mensen van alle leeftijden. Zijn inzet voor de gemeenschap en zijn passie voor het milieu hebben hem ook gemaakt tot een rolmodel buiten de sportwereld.

Als spreker brengt Bart Brentjens een combinatie van persoonlijke ervaringen, professionele inzichten en inspirerende verhalen. Zijn lezingen zijn gevuld met anekdotes uit zijn eigen carrière, waarbij hij de parallellen trekt tussen de uitdagingen in de sport en die in het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling. Hij spreekt met autoriteit over het belang van doelen stellen, teamwerk, leiderschap en het omgaan met zowel succes als tegenslag.

De impact van Bart Brentjens strekt zich ver uit voorbij de racebaan. Zijn verhalen en lessen zijn relevant voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en praktische inzichten over hoe te excelleren in hun professionele en persoonlijke leven. Zijn aanwezigheid als spreker of dagvoorzitter bij uw evenement garandeert een ervaring die uw publiek zal boeien, motiveren en verrijken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bart Brentjens

Schrijf een review

Video met Bart Brentjens

Meer informatie & boekingen

Bart Brentjens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bart Brentjens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers