20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ron Zwerver

Ron Zwerver als spreker boeken

Zoek je naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook inzicht geeft in de wereld van topsport? Ron Zwerver, olympisch kampioen volleybal, is de ideale keuze. Deze pagina biedt je alle informatie over het boeken van Ron Zwerver als spreker. Ontdek zijn expertise in teamdynamiek, leiderschap en het bereiken van topresultaten. Lees verder om te begrijpen waarom Ron Zwerver een must-have is voor jouw evenement.

Ron Zwerver

Volleybalinternational

Ron Zwerver als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Ron Zwerver een unieke energie en expertise naar elk congres of seminar. Zijn ervaring als topsporter en coach stelt hem in staat om diepgaande inzichten te bieden in thema’s als teamwork en doorzettingsvermogen. Ron weet als geen ander hoe hij een evenement kan leiden met charme, kennis en een vleugje humor. Ontdek hier waarom Ron de perfecte dagvoorzitter is voor jouw evenement.

Over teamdynamiek en leiderschap

Ron spreekt met passie over teamdynamiek en leiderschap, onderwerpen waarin hij een rijke ervaring heeft. Deze sectie verkent waarom deze thema’s essentieel zijn in zowel de sportwereld als het bedrijfsleven. Ron deelt zijn inzichten over het vormen van winnende teams en effectief leiderschap, essentieel voor succes. Hier leer je over de verschillende onderwerpen die Ron kan behandelen en de opties die je hebt wanneer je hem als spreker kiest.

Ron Zwerver inhuren voor een lezing

Het proces om Ron te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. In deze sectie lees je stap voor stap hoe je Ron kunt inhuren. We nemen alle drempels weg en zorgen ervoor dat je ervaring met Quality Bookings soepel en bevredigend is. Ontdek hoe eenvoudig het is om een spreker van wereldklasse als Ron Zwerver voor jouw evenement te boeken.

Biografie van Ron Zwerver

Ron Zwerver, geboren op 6 april 1967 in Amsterdam, is een voormalige Nederlandse volleyballer en olympisch kampioen. Zijn sportcarrière begon op jonge leeftijd en zijn natuurlijke talent en harde werk leidden hem naar de top van de volleybalwereld. In deze uitgebreide biografie duiken we dieper in het leven van Ron Zwerver, zijn prestaties op het veld, en zijn transitie naar een coach en inspirerende spreker. Lees meer over zijn indrukwekkende loopbaan, van zijn deelname aan drie Olympische Spelen tot zijn rol in het legendarische Nederlandse team dat goud won in Atlanta in 1996. Ron’s reis van atleet tot coach en spreker is een verhaal van doorzettingsvermogen, leiderschap en succes.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ron Zwerver

Schrijf een review

Video met Ron Zwerver

Meer informatie & boekingen

Ron Zwerver inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ron Zwerver
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers