20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ard Schenk

Ard Schenk als spreker boeken

Ard Schenk, een legendarische naam in de wereld van schaatsen, is nu beschikbaar voor boekingen als gastspreker. Met een indrukwekkende carrière die hem tot een icoon in de sport heeft gemaakt, brengt Ard Schenk een schat aan ervaring en inspirerende verhalen naar uw evenement. Zijn lezingen richten zich niet alleen op sport en discipline, maar ook op thema’s als doorzettingsvermogen, gezondheid en het overwinnen van tegenslagen. Ard’s unieke inzicht in de wereld van topsport maakt hem een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen.

Ard Schenk

Voormalige langebaanschaatser

Ard Schenk als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Ard Schenk een unieke mix van professionaliteit en charisma. Hij blinkt uit in het leiden van discussies over sport, gezond leven en motivatie. Zijn vermogen om gesprekken te sturen en zijn persoonlijke ervaringen te delen, maakt hem een verrijkende aanvulling op elk evenement. Ard is bijzonder bedreven in het behandelen van thema’s als teambuilding, het stellen van doelen en het nastreven van persoonlijke excellentie, wat hem een uitstekende keuze maakt als moderator of host.

Over doorzettingsvermogen en topprestaties

Doorzettingsvermogen en topprestaties zijn twee sleutelaspecten waar Ard Schenk in zijn lezingen diep op ingaat. Deze thema’s zijn essentieel voor zowel de sportwereld als het bedrijfsleven. Ard illustreert hoe doorzettingsvermogen kan leiden tot buitengewone prestaties en hoe deze principes kunnen worden toegepast in verschillende levenssferen. Hij behandelt onderwerpen zoals mentale weerbaarheid, het stellen van realistische doelen en het belang van fysieke en mentale gezondheid in het bereiken van succes.

Ard Schenk inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Ard Schenk is eenvoudig en transparant. U begint met het invullen van een aanvraagformulier waarin u uw wensen en de details van het evenement aangeeft. Vervolgens neemt ons team contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken. Wij zorgen voor alle details, van de planning tot de uitvoering, zodat u zich kunt richten op het succes van uw evenement.

Biografie van Ard Schenk

Ard Schenk, geboren op 16 september 1944 in Anna Paulowna, Nederland, is een voormalig langebaanschaatser die internationaal faam verwierf in de jaren 60 en 70. Ard begon zijn schaatscarrière op jonge leeftijd en toonde al snel een buitengewoon talent voor de sport. Zijn doorbraak kwam tijdens de Olympische Winterspelen van 1968, waar hij een zilveren medaille won. Dit was slechts het begin van een reeks overwinningen die hem tot een van de meest succesvolle schaatsers van zijn tijd maakten.

In de daaropvolgende jaren domineerde Ard Schenk de schaatswereld. Hij won drie gouden medailles tijdens de Olympische Winterspelen van 1972 in Sapporo, een prestatie die hem wereldwijd lof en erkenning opleverde. Naast zijn Olympische successen won hij ook meerdere keren de Wereldkampioenschappen Allround en Europese Kampioenschappen.

Na zijn actieve schaatscarrière bleef Ard Schenk betrokken bij de sport, zowel als coach als commentator. Zijn inzichten en kennis van schaatsen zijn ongeëvenaard, wat hem een gerespecteerde figuur in de sportwereld maakt. Zijn betrokkenheid bij de sport en zijn voortdurende werk om jonge atleten te inspireren en te begeleiden, tonen zijn passie en toewijding aan schaatsen.

Ard wordt gekenmerkt door zijn bescheidenheid, ondanks zijn enorme successen. Zijn verhaal is er een van hard werken, vastberadenheid en het nooit opgeven, ongeacht de uitdagingen. Als spreker deelt hij deze ervaringen en levenslessen, waardoor zijn publiek geïnspireerd en gemotiveerd achterblijft. Het inhuren van Ard Schenk als spreker of dagvoorzitter betekent het brengen van een stuk Nederlandse sportgeschiedenis en een bron van inspiratie naar uw evenement.

Ard Schenk’s levensverhaal is niet alleen een testament van zijn sportieve prestaties, maar ook van zijn karakter en vastberadenheid. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar persoonlijke en professionele groei. Met Ard Schenk haalt u niet alleen een sporticoon in huis, maar ook een ervaren spreker die uw publiek zal boeien en motiveren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ard Schenk

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Ard Schenk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ard Schenk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers