20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Carl Verheijen

Carl Verheijen als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een gastspreker die zowel inspirerend als inzichtelijk is, dan is Carl Verheijen een uitstekende keuze. Carl, bekend als een voormalig topschaatser, heeft zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van gezondheidsmanagement en vitaliteit. Hij brengt een unieke combinatie van sportervaringen en kennis over gezondheid, waarmee hij zijn publiek weet te boeien en te inspireren. Met zijn verhaal over het overwinnen van obstakels, het stellen en bereiken van doelen en het belang van fysieke en mentale gezondheid, is hij een ideale spreker voor evenementen die zich richten op motivatie, gezondheidsbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Carl Verheijen

Langebaanschaatser

Carl Verheijen als dagvoorzitter boeken

Carl Verheijen schittert niet alleen als gastspreker, maar ook als dagvoorzitter. Zijn ervaring in de topsport, gecombineerd met zijn expertise in gezondheidsmanagement, stelt hem in staat om evenementen vakkundig te leiden met een focus op gezondheid, sport en welzijn. Carl onderscheidt zich door zijn vermogen om diepgaande discussies te faciliteren, interactie te stimuleren en tegelijkertijd de rode draad van het evenement te bewaken. Zijn deskundigheid maakt hem bijzonder geschikt voor conferenties en seminars die zich richten op thema’s als teambuilding, prestatieverbetering en gezondheidsbevordering.

Over gezondheidsmanagement en vitaliteit

Gezondheidsmanagement en vitaliteit zijn cruciale onderwerpen in de hedendaagse samenleving, waar Carl Verheijen zich sterk voor maakt. In zijn lezingen benadrukt hij het belang van een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal. Carl behandelt onderwerpen zoals het belang van beweging, voeding, stressmanagement en mentale veerkracht. Hij legt uit hoe deze elementen bijdragen aan persoonlijke en professionele groei. Zijn inzichten zijn niet alleen gebaseerd op zijn sportcarrière, maar ook op actuele kennis en onderzoek, waardoor zijn lezingen zowel informatief als praktisch zijn.

Carl Verheijen inhuren voor een lezing

Het boeken van Carl Verheijen voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Het begint met het contact opnemen met Quality Bookings, waar ons team klaarstaat om je te helpen met alle stappen. Van het bespreken van de specifieke behoeften van je evenement tot het vaststellen van de details zoals datum, locatie en thema van de lezing. Wij zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel en zorgeloos verloopt, zodat je je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Carl Verheijen

Carl Verheijen, geboren op 26 mei 1975 in Leiden, is een voormalige Nederlandse langebaanschaatser die uitgroeide tot een van de beste allrounders van zijn tijd. Gedurende zijn schaatscarrière behaalde hij meerdere successen, waaronder bronzen medailles op de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn op de 10.000 meter en de ploegenachtervolging.

Carl’s sportcarrière begon al op jonge leeftijd. Hij onderscheidde zich door zijn harde werk, discipline en vastberadenheid. Deze eigenschappen hielpen hem om uit te blinken in de schaatswereld. Naast zijn individuele successen was Carl ook een teamspeler, een kwaliteit die hem hielp in de ploegenachtervolging.

Na zijn actieve schaatscarrière richtte Carl zich op zijn andere passie: gezondheidsmanagement. Hij voltooide een studie gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en zette zijn kennis en ervaring in om mensen te inspireren en te informeren over het belang van een gezonde levensstijl.

Carl’s overgang van topsport naar gezondheidsadvocatuur was een natuurlijke stap. Hij gebruikt zijn ervaringen uit de sportwereld om parallellen te trekken met uitdagingen in het dagelijks leven en in de zakelijke wereld. Zijn lezingen zijn niet alleen gebaseerd op zijn sportieve prestaties, maar ook op wetenschappelijke inzichten en persoonlijke ervaringen, waardoor hij een authentieke en inspirerende spreker is.

Carl Verheijen is een spreker die niet alleen inspireert, maar ook praktische inzichten biedt in hoe je gezondheid en welzijn kunt integreren in zowel persoonlijk als professioneel leven. Zijn verhaal is een krachtige combinatie van persoonlijke anekdotes, professionele kennis en praktische tips, wat hem een waardevolle toevoeging maakt aan elk evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Carl Verheijen

Schrijf een review

Video met Carl Verheijen

Meer informatie & boekingen

Carl Verheijen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Carl Verheijen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers