Anouschka Laheij

Anouschka Laheij(1972) is politicoloog en psycholoog en een gedreven en mensgerichte dagvoorzitter, moderator en gespreksleider. In 2007 heeft zij besloten van haar hobby haar vak te maken en leidt zij sindsdien (grootschalige) congressen, dialogen en debatten, voor zowel de profit (Google, Fokker, Schiphol Group, Rabobank) als de non-profit sector, daarbij schakelt zij makkelijk van het Nederlands naar het Engels.

Zij interviewt bestuurders, politici, ministers en ceo’s op een constructief kritische wijze. Ook weet zij elke paneldiscussie met haar spitsvondigheid en creativiteit tot spannende gebeurtenis te maken voor het publiek. Haar achtergrond als politicoloog en psycholoog maakt dat zij journalistieke scherpte combineert met een hoge mate van human interest. Ook is zij als geen ander in staat energie te brengen en de zaal in beweging te krijgen. Zij creëert de noodzakelijke verbindingen tussen de inhoudelijke thema’s, de sprekers en het publiek.

Haar persoonlijke werkstijl is energiek en resultaatgericht, met altijd aandacht voor de mens en het proces. Zij denkt graag met haar opdrachtgever mee in de voorbereiding. Omdat een goed congres alleen kan slagen als in de voorbereiding de juiste keuze zijn gemaakt.

Haar gespreksstijl wordt gekenmerkt door inhoudelijke scherpte, betrokkenheid, directheid en flair. In 2013 behoorde zij tot de vier finalisten voor de titel ‘Beste dagvoorzitter van het jaar’.

Wilt u Anouschka Laheij inhuren voor uw bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor aanvullende informatie.

Anouschka Laheij spreekt graag over:

Anouschka Laheij boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Anouschka Laheij. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21