20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Brenno de Winter

Brenno de Winter als spreker boeken

Brenno de Winter is een prominent figuur op het gebied van onderzoeksjournalistiek en technologie, vooral bekend om zijn expertise op het gebied van privacy en cybersecurity. De Winter, afkomstig uit Nederland, heeft brede erkenning gekregen voor zijn niet aflatende streven naar het blootleggen van kwetsbaarheden in overheids- en institutionele systemen, waarbij hij licht werpt op kritieke kwesties rond gegevensbescherming en digitale veiligheid. Met een vurige toewijding aan het beschermen van de privacyrechten van individuen heeft het werk van De Winter niet alleen zwakke punten in verschillende systemen blootgelegd, maar ook de inspanningen gekatalyseerd om cyberbeveiligingsmaatregelen op zowel nationale als internationale schaal te verbeteren.

Brenno de Winter

ICT, beveiliging en privacy

In een wereld waar technologie steeds meer ons dagelijks leven beïnvloedt, is het cruciaal om de impact van ICT, beveiliging en privacy te begrijpen. Brenno de Winter, met zijn uitgebreide ervaring in deze gebieden, biedt waardevolle inzichten in hoe technologie onze samenleving vormgeeft. Hij behandelt onderwerpen als de Wet openbaarheid van bestuur, digitale transparantie, mislukte ICT-projecten, cybercrime en de juridische aspecten van informatiebeveiliging. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook interactief, met mogelijkheden voor het publiek om vragen te stellen en te discussiëren over relevante onderwerpen.

Brenno de Winter inhuren voor een lezing

Het boeken van Brenno de Winter voor uw evenement is een eenvoudige en efficiënte ervaring. U begint met direct contact met Quality Bookings, waarbij u uw specifieke behoeften en de details van uw evenement bespreekt. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een scherpe offerte. Quality Bookings biedt ook een boekingsgarantie, wat betekent dat uw evenement beschermd is tegen onvoorziene omstandigheden. Het team staat klaar om u te helpen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de succesvolle uitvoering van het evenement.

Biografie van Brenno de Winter

Brenno de Winter, journalist van het jaar 2011, is een toonaangevende autoriteit op het gebied van ICT, beveiliging en privacy. Zijn carrière omvat het onderzoeken van meer dan 2.000 datalekken, het schrijven van invloedrijke boeken en het optreden als veelgevraagd expert in media en op conferenties.

Geboren met een natuurlijke nieuwsgierigheid en een passie voor technologie, begon Brenno’s reis met een focus op de interactie tussen technologie en samenleving. Zijn onderzoek naar de OV-chipkaart en de beveiliging van overheidswebsites bracht significante veiligheidskwesties aan het licht, wat hem de titel van journalist van het jaar opleverde.

Brenno is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een begenadigd spreker en dagvoorzitter. Zijn lezingen over onderwerpen als transparantie, digitalisering, mislukte projecten, en privacybescherming zijn zowel verhelderend als boeiend. Hij heeft het unieke vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Brenno’s werk op het gebied van cyberbeveiliging

Naast zijn lezingen biedt Brenno de Winter unieke interactieve ervaringen zoals ‘Serious Game: Een hack’, waarbij deelnemers een datalekcrisis beheren, en ‘Hacking demo’s’, waar hij live digitale inbraken demonstreert. Zijn interactieve sessies ‘Zelf hacken’ zijn bijzonder populair, waar deelnemers zelf leren hoe hacking werkt.

Brenno heeft ook diverse boeken gepubliceerd. Zijn werken zoals ‘Open kaart‘, ‘De Rode Hack’ en ‘Digitale stormvloed’ bieden diepgaande analyses en fictieve verhalen die de lezer meenemen op een reis door de wereld van cyberbeveiliging en de uitdagingen die het met zich meebrengt.

Brenno’s lezingen

In zijn lezingen en workshops gebruikt Brenno real-life scenario’s en interactieve elementen om de deelnemers te betrekken en hen te leren over de belangrijke aspecten van ICT-beveiliging en privacy. Van het herkennen en voorkomen van datalekken tot het navigeren door de complexe wereld van digitale ethiek en wetgeving, Brenno biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden die onmiddellijk toepasbaar zijn in persoonlijke en professionele settings.

Zijn unieke benadering van onderwijs en betrokkenheid maakt hem niet alleen een gewaardeerde spreker maar ook een impactvolle opvoeder. Brenno’s lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen en navigeren door de uitdagingen en kansen van de digitale wereld.

Met zijn brede expertise en interactieve benadering van onderwerpen is Brenno de Winter de ideale spreker voor evenementen die zich richten op de steeds veranderende wereld van technologie, beveiliging en privacy. Of u nu een inspirerende lezing zoekt, een interactieve workshop, of een deskundige dagvoorzitter, Brenno de Winter is een uitstekende keuze voor elk evenement dat zich richt op de snijvlakken van technologie, maatschappij en beleid.

Als u Brenno de Winter wilt boeken voor uw volgende evenement, neem dan contact op met Quality Bookings. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management en een uitgebreid netwerk van meer dan 1070 sprekers, zorgen wij ervoor dat u de beste match vindt voor uw evenement. Ons team staat klaar om u te helpen en te adviseren, zodat u het meeste uit uw evenement haalt.

Brenno de Winter is meer dan alleen een spreker; hij is een ervaren professional die de wereld van ICT, beveiliging en privacy toegankelijk maakt voor iedereen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en boeiend, waardoor hij de perfecte aanvulling is op elk evenement. Boek hem nu en breng uw evenement naar een hoger niveau!

Reviews over Brenno de Winter

"Brenno weet zaken voor elkaar te krijgen zonder mensen te pushen, maar weet mensen te overtuigen met feiten en voorwaarden. Zonder ooit de details uit het oog te verliezen, ziet Brenno het grote geheel nog steeds heel duidelijk. Ik bewonder Brenno als een persoon wiens capaciteiten te zeer over grenzen heen dwalen zonder over de grens te stappen."

"Ik had het genoegen om met Brenno samen te werken tijdens het HAR2009-evenement, waarbij hij deel uitmaakte van het HARfm-team. Hij genoot duidelijk van wat hij deed en hield te allen tijde de vinger aan de pols van de levende, ademende HAR-gemeenschap. Zijn enthousiasme is van aanstekelijke soort."

"Ik heb Brenno leren kennen als een energieke, doortastende en vooral out-of-the-box denkende security professional. Hij neemt zijn opdrachtgevers mee in de ontwikkeling van oplossingen en weet, op het juiste moment, om feedback te vragen en voor de juiste ondersteuning zorg te dragen. Daar waar anderen een stap terug doen als het moeilijk gaat worden doet Brenno een stap vooruit. Ik zou blij zijn met een professional als Brenno in mijn team."

Schrijf een review

Video met Brenno de Winter

Meer informatie & boekingen

Brenno de Winter inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Brenno de Winter
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers