20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ali B Copyright foto: William Rutten

Ali B als spreker boeken

Ali Bouali, bij het grote publiek beter bekend als Ali B, is een Nederlandse rapper, televisiepersoonlijkheid en entertainer. Daarnaast is hij via Quality Bookings ook te boeken als spreker. Tijdens zijn verrassende optredens als spreker weet hij zijn persoonlijke en zakelijke successen op unieke wijze te verbinden met het nodige entertainment.

Ali B

Ondernemer & TV persoonlijkheid

Ali Bouali, bij het grote publiek beter bekend als Ali B, is een Nederlandse rapper, televisiepersoonlijkheid en entertainer. Daarnaast is hij via Quality Bookings ook te boeken als spreker. Tijdens zijn verrassende optredens als spreker weet hij zijn persoonlijke en zakelijke successen op unieke wijze te verbinden met het nodige entertainment.

Ali B werd geboren in Zaanstad en groeit op in Amsterdam. In 2013 leert Nederland de rapper kennen door Wat zou je doen, de nummer-1 hit die hij samen met Marco Borsato ten gehore brengt. Ook met andere hits zoals Rampeneren, Leipe mocro flavour en Ik ben je zat verwerft hij in deze jaren ongekende populariteit en sleept hij diverse muzikale awards in de wacht.

Ali B inhuren als spreker voor uw bijeenkomst

Maar al snel bewijst het multitalent veel meer te zijn dan een rapper alleen. Hij werkt zich op tot platenbaas en beheert met SPEC Entertainment zijn eigen management- en entertainmentbedrijf. Ook richt hij samen met cabaretier Najib Amhali het televisieproductiehuis North Sea Camel op. Zelf schittert hij ondertussen regelmatig in tal van populaire televisieprogramma’s.

Al snel groeit Ali B uit tot een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheden van Nederland. Zijn spontane karakter en grote menselijke betrokkenheid stelen het hart van de Nederlandse televisiekijker. Ook als spreker timmert hij aan de weg. Zo deelt hij het podium onder meer met grootheden als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough.

Ali B boeken voor een inspirerende lezing

Ali B inhuren als spreker is een garantie voor een inspirerende show die de toehoorders nog lang zal bijblijven. De rasentertainer vertelt op ontroerende wijze over thema’s als persoonlijke ontwikkeling, dromen, passie, presteren, succes, focus en falen. Hij deelt zijn inzichten met het publiek en gaat  confronterende uitspraken daarbij niet uit de weg.

Maar bovenal vermaakt hij de luisteraars met een lach en een traan en bezorgt hij iedereen een goed gevoel. Daarnaast verzorgt de Bekende Nederlander regelmatig shows met een zakelijk karakter, waarbij hij persoonlijk ondernemerschap verbindt met luchtige maar inspirerende levenslessen. Deze veelzijdigheid maakt hem de ideale gastspreker voor tal van evenementen.

Contact opnemen met Ali B

Wilt u Ali B boeken als spreker voor uw bijeenkomst of evenement? Via Quality Bookings kunt u deze bekende persoonlijkheid direct inhuren. Neem contact met ons op en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Ali B

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Ali B inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ali B
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers