20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Davy Eduard King Copyright foto: Rose Schildwacht
Exclusief bij
Quality Bookings

Davy Eduard King als spreker boeken

Als prominent gezicht van de spraakmakende ‘Buik-Billen-Bonus’-reclame van Albert Heijn doet hij vele Nederlandse vrouwenharten sneller kloppen. De gigantische hit op social media kanalen betekent zijn grote publieke doorbraak, maar ook als acteur en spreker timmert Davy Eduard King hard aan de weg. Via Quality Bookings kunnen organisaties deze sympathieke en snel rijzende ster boeken voor een inspirerende lezing.

Davy Eduard King

Dagvoorzitter & spreker

Biografie van Davy Eduard King

Davy Eduard King (1985) blijkt als jongste van zes kinderen een ware entertainer. De zoon van een Nederlandse moeder en Surinaamse vader besluit na de middelbare school dan ook zijn koffers te pakken. Hij verhuist naar Amerika voor een studie in Theater. Dat bevalt zó goed, dat hij er in totaal ruim 4 jaar blijft. Niet alleen als student, maar ook als sporter in een college basketbalteam.

In 2009 komt hij terug naar Nederland om zijn dromen na te jagen. Zijn sportachtergrond en passie om mensen te helpen, doen hem in eerste instantie in het onderwijs belanden. Eerst als gymdocent en later als basketbalcoach. Intussen ontwikkelt hij zich met diverse opleidingen verder als personal trainer en in de richting van zijn andere ambitie: acteur worden.

De hunk van de Bonusproducten

De gedrevenheid van Davy blijft niet zonder resultaat. In 2015 komt zijn doorbraak als acteur met een rol als Coach Glenn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een nog grotere publieke doorbraak volgt met de social media hit ‘Buik-Billen-Bonus’ van Albert Heijn. In de spraakmakende reclame van Appie Today (de social zender van AH) laat de hunk zien hoe je fit wordt met producten uit de Bonus.

Hierna rijgt de getalenteerde acteur de rollen aaneen. Zo speelt hij onder meer in de bekende film Zwaar Verliefd, maakt hij diverse keren zijn opwachting in Komt een man bij de dokter en vertolkt hij een hoofdrol in de serie De Spa. In 2018 maakt hij zelfs zijn theaterdebuut; samen met Jandino Asporaat toert hij door het land met de comedy Judeska in de TBS-kliniek.

Inspirerende spreker inhuren voor een lezing

Hoewel sport nog steeds een groot deel van Davy’s leven vormt, is zijn carrière als acteur momenteel zijn grootste passie. Deels gevormd in Amerika, draagt hij het Amerikaanse motto van The American Dream – een leven waarin alles mogelijk is – nog altijd hoog in het vaandel. Het is deze mentaliteit die hem heeft gebracht waar hij nu staat en die hij graag wil delen met anderen.

Dat doet de charismatische persoonlijkheid tegenwoordig steeds vaker in de vorm van inspirerende lezingen. Die blijken aan te slaan bij een breed publiek, waarmee hij bewijst een stuk méér te zijn dan een goed acteur en populaire hunk. Naast zijn werkzaamheden als spreker, treedt Davy ook steeds vaker op in een rol als dagvoorzitter op uiteenlopende soorten evenementen.

Contact opnemen met Davy Eduard King

Wilt u Davy Eduard King ook inhuren als inspirator op uw evenement? De experts van Quality Bookings helpen u graag bij het boeken van deze sympathieke spreker. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Davy Eduard King

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Davy Eduard King inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Davy Eduard King
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers