20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Boris Lange - Spreker & Presentator

Boris Lange als spreker boeken

Zoek je naar een veelzijdige, dynamische gastspreker die een blijvende indruk achterlaat op je publiek? Dan is Boris Lange jouw ideale keuze. Met een rijke achtergrond in de wereld van media en entertainment, brengt Boris een unieke mix van inzichten en ervaringen naar elk evenement. In deze pagina, ontdek je waarom Boris Lange een verrijkende toevoeging is voor jouw evenement, welke onderwerpen hij kan behandelen en krijg je een diepere kijk in zijn boeiende carrière.

Boris Lange

Spreker & Presentator

Boris Lange als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter transformeert Boris Lange elk congres of seminar in een onvergetelijk evenement. Zijn vaardigheden als presentator, gecombineerd met zijn uitgebreide ervaring in de mediawereld, stellen hem in staat om elk onderwerp met flair en diepgang te behandelen. Boris weet hoe hij een dag programma soepel moet laten verlopen en houdt tegelijkertijd het publiek geboeid met zijn charismatische uitstraling en scherpe humor.

Over de kunst van effectieve communicatie

Boris Lange is een expert op het gebied van effectieve communicatie, vooral in de digitale wereld. Hij heeft gewerkt met topmerken en weet als geen ander hoe je een boodschap op een krachtige en overtuigende manier kunt overbrengen. In zijn lezingen deelt Boris waardevolle inzichten over onderwerpen zoals storytelling, merkpositionering, en digitale strategieën. Hij biedt praktische tips en strategieën die je kunt toepassen om jouw boodschap effectiever over te brengen.

Boris Lange inhuren voor een lezing

Het proces van het boeken van Boris Lange voor een lezing bij Quality Bookings is eenvoudig en transparant. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot de afronding van de boeking. Wij zorgen ervoor dat je snel een offerte ontvangt en bieden ondersteuning bij alle vragen. Onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen Boris kunt inhuren voor jouw evenement.

+ lees meer

Biografie van Boris Lange

Amsterdammer Boris Lange is een ware kracht in de wereld van media en entertainment. Met tien jaar ervaring als presentator en filmmaker, heeft hij zich ontpopt tot een veelgevraagde expert in het creëren van invloedrijke internetcampagnes. Boris heeft gewerkt voor prominente merken zoals Calvin Klein, Discovery Channel en Tele2, waarbij hij steeds vernieuwende en impactvolle content heeft geproduceerd.

Zijn carrière begon bij platforms als Flabber en Lifehunters, waar hij zijn creatieve en communicatieve vaardigheden verfijnde. Zijn talent bleef niet onopgemerkt; al snel werd hij een vaste waarde bij XITE, een muziekplatform dat hem in staat stelde om zijn passie voor media en entertainment verder te verkennen.

Boris is ook bekend van zijn acteerwerk. Met gastrollen in populaire series zoals Danni Lowinski en Flikken Maastricht, heeft hij zijn veelzijdigheid en talent op het gebied van acteren bewezen. Zijn unieke vermogen om zowel voor als achter de camera te schitteren, maakt hem tot een bijzondere persoonlijkheid in de mediawereld.

De impact van zijn werk is enorm. In de afgelopen twee jaar heeft hij met zijn campagnes meer dan 130 miljoen mensen in 22 landen bereikt. Deze indrukwekkende cijfers tonen aan hoe effectief en grensverleggend zijn werk is. Zijn campagnes zijn niet alleen wijdverspreid, maar ook diepgaand en aansprekend, waardoor hij een breed en divers publiek weet te bereiken.

Boris Lange is niet alleen een talentvolle spreker en mediapersoonlijkheid, maar ook een inspirerende figuur die met zijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage kan leveren aan elk evenement of seminar. Met zijn unieke achtergrond, brede bereik en passie voor zijn vak, is Boris Lange een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een boeiende en inspirerende spreker.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Boris Lange
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Boris Lange

Meer informatie & boekingen

Boris Lange inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Boris Lange
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers