20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Steven van den Heuvel - Verandering & leiderschap

Steven van den Heuvel als spreker boeken

Steven van den Heuvel, een gerenommeerd verandercoach, spreker en auteur, is een inspirerende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gastspreker met expertise in verandering en leiderschap. Met zijn unieke aanpak en diepgaande kennis van verandermanagement, is Steven een uitblinker in het geven van lezingen die niet alleen informatief zijn, maar ook praktisch toepasbaar. Zijn werk bij organisaties zoals overheden, energiebedrijven, zorginstanties en financiële organisaties, in combinatie met zijn rol als gastdocent, maken hem tot een deskundige spreker die in staat is om complexe thema’s op een toegankelijke manier te behandelen.

Steven van den Heuvel

Verandering & leiderschap

Verandermanagement is een cruciaal onderwerp in de hedendaagse zakelijke wereld. Steven van den Heuvel belicht in zijn lezingen het belang van effectief verandermanagement voor organisaties die te maken hebben met constante ontwikkelingen en uitdagingen. Hij behandelt onderwerpen zoals het stellen van een duidelijke veranderdiagnose, het kiezen van de juiste interventies en het belang van kwalitatieve begeleiding. Zijn expertise helpt organisaties om veranderingen niet alleen door te voeren, maar ook te zorgen dat deze duurzaam zijn.

Steven van den Heuvel inhuren voor een lezing

Het boeken van Steven van den Heuvel voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Quality Bookings biedt all-inclusive tarieven en een gemiddelde beoordeling van 9,0, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Na het indienen van een aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning tijdens het gehele proces, van de eerste aanvraag tot na de lezing, om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Biografie van Steven van den Heuvel

Steven van den Heuvel, geboren in 1983, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand verandercoach, spreker en auteur. Zijn pad begon met het behalen van een Master in Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Zijn interesse in persoonlijke leiderschap en groepsdynamiek leidde hem tot verdere opleidingen in systemisch werken, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling.

+ lees meer

In 2010 trad Steven in dienst bij Conclusion Consulting, waar hij een sleutelrol speelde in Lean en Agile veranderprogramma’s bij verschillende organisaties. Zijn ervaring strekt zich uit over diverse sectoren, van overheidsinstellingen tot financiële organisaties, waar hij complexe verandertrajecten heeft begeleid.

Steven’s visie op verandermanagement is diepgaand en invloedrijk. Hij ziet vaak dat verandertrajecten verbeterd kunnen worden door een scherpe diagnose, de juiste interventies, en door te investeren in de kwaliteit van begeleiders. Zijn boek “High Impact Veranderen” is een manifestatie van deze visie, waarin hij zeven cruciale eigenschappen voor veranderprofessionals uiteenzet: contextbewustzijn, contractvaardigheid, commitment, compassie, conflictvaardigheid, creatievaardigheid en coalitievaardigheid.

Als spreker is Steven van den Heuvel uitzonderlijk. Hij weet zijn publiek te boeien met interactieve lezingen die inzicht geven in de praktijk van veranderen. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een heldere en toegankelijke manier te presenteren, gecombineerd met zijn open en kwetsbare opstelling, maakt hem een gewild spreker voor inspiratie-evenementen, veranderprogramma’s en leiderschapstrajecten.

Steven’s bijdrage aan het vakgebied van verandermanagement is niet alleen beperkt tot zijn lezingen en boeken; hij is ook actief betrokken bij de ontwikkeling van professionals in dit veld. In 2021 richtte hij Unloop op, een beweging van zelfstandige consultants en interim-managers. Met Unloop streeft hij ernaar om mensen in maatschappelijk relevante organisaties te empoweren om effectieve en duurzame veranderingen te realiseren.

Zijn inzet en expertise hebben Steven van den Heuvel tot een vooraanstaande figuur in het Nederlandse sprekerscircuit gemaakt. Zijn unieke inzichten en praktische benadering van verandermanagement maken hem een ideale spreker voor iedereen die op zoek is naar diepgaande kennis en inspiratie op dit gebied.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Steven van den Heuvel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Steven van den Heuvel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Steven van den Heuvel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers