Hij stuwde het verzorgingsmerk BabyBliss eigenhandig tot grote hoogten en is de bedenker van het succesvolle merk Princess. Aad Ouborg viel als ondernemer meerdere malen in de prijzen en zijn huishoudelijke artikelen worden nog altijd in ruim 75 landen verkocht. Geïnteresseerde bedrijven kunnen hem inhuren als spreker voor een inspirerende lezing over ondernemerschap.

Biografie van Aad Ouborg

Aad Ouborg wordt geboren in 1959 te Vlissingen. Hij studeert aanvankelijk medicijnen en fysiotherapie, maar zet al tijdens zijn studie zijn eerste stappen in het ondernemersvak. Vanuit zijn studentenkamer wordt hij in 1983 importeur van het Franse merk BabyBliss. Hij creëert samenwerkingsverbanden met Bekende Nederlanders en behaalt hiermee spectaculaire verkoopresultaten.

In 1994 doet de succesvolle ondernemer BabyBliss van de hand en richt hij Princess Household Appliances op. Hij maakt van dit nieuwe bedrijf de wereldwijde marktleider in chromen huishoudelijke apparaten. In 2009 gaat hij over tot verkoop en richt hij zich in toenemende mate op andere activiteiten. Er zijn bijvoorbeeld steeds meer bedrijven die hem willen inhuren als spreker voor een lezing over ondernemen.

Ondernemer Aad Ouborg inhuren als spreker voor lezing

Ondanks de verkoop, behoudt Aad Ouborg de naam Princess wel voor andere zakelijke initiatieven. In Ouborg Group zitten bedrijven waarmee hij uiteenlopende producten en diensten biedt. Bijvoorbeeld op het gebied van vastgoed, sport en entertainment. Dat laatste heeft de geboren ondernemer sowieso hoog in het vaandel staan. Hij probeert overal een feestje van te maken en staat bekend vanwege zijn uitspraak: ‘Marketing is een feest. Ik ga lachend de wereld rond!’

Stilzitten doet Ouborg niet aan. Ondernemen vraagt volgens hem om een actieve opstelling. Daarom adverteert hij niet, maar maakt hij het nieuws zelf. Naast het entertainen van de consument, organiseert hij regelmatig bijzondere bijeenkomsten. Bij voorkeur iets wat mensen niet snel zullen vergeten. De pers volgt dan vanzelf. Ook is Ouborg er niet vies van om af en toe iets geks te doen. De microfoon pakken en zingen op seminars en congressen is hem niet vreemd. Het inhuren van deze spreker vormt dan ook een garantie voor een hilarische lezing die geen seconde verveelt.

Spreker Aad Ouborg boeken voor congres of seminar

Aad Ouborg is een van de meest gewilde sprekers op het gebied van ondernemerschap. Er zijn tal van redenen waarom bedrijven hem willen boeken voor een lezing. Zo viel hij als ondernemer meerdere malen in de prijzen. Hij werd in 1997 Sales Manager van het Jaar, ontving in 2002 de Guts and Glory Award en sleepte in 2005 de vakjuryprijs TM Awards Echie binnen. De ondernemer wordt vooral geroemd vanwege zijn durf en plezierige manier van werken.

In 2011 schreef Ouborg het boek ‘Ondernemen is Entertainen’. Het boek biedt de lezer een kijkje achter de schermen van zijn groep bedrijven en gaat in op zijn persoonlijke drijfveren. Later volgen titels als ‘Anders Ondernemen’ en ‘Internationaal Ondernemen’. Wie waarde hecht aan de ondernemersadviezen in deze boeken, doet er goed aan deze spreker ook te boeken voor een inspirerende lezing tijdens een congres of seminar.

Contact opnemen met Aad Ouborg

Wilt u Aad Ouborg ook inhuren als spreker tijdens uw seminar, congres of symposium? Neem contact op om deze succesvolle ondernemer direct te boeken. Wij informeren u desgewenst graag over de voorwaarden.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Aad Ouborg spreekt graag over:

Aad Ouborg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Aad Ouborg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21