20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Aad Ouborg

Aad Ouborg als spreker boeken

Wilt u uw evenement een onvergetelijke impuls geven? Overweeg dan Aad Ouborg als gastspreker te boeken. Aad Ouborg, bekend als succesvolle ondernemer en de drijvende kracht achter het bekende merk Princess, staat garant voor inspirerende lezingen die het publiek boeien. Zijn expertise ligt in het ondernemerschap, innovatie, en merkbeleving, waarmee hij een breed scala aan publiek weet aan te spreken. Als spreker belicht Aad de fascinerende wereld van het zakenleven en deelt hij inzichten die hij heeft opgedaan in zijn indrukwekkende carrière.

Aad Ouborg

Topondernemer

Over ondernemerschap en innovatie

Ondernemerschap en innovatie zijn essentiële thema’s in de hedendaagse zakenwereld. Aad Ouborg is een autoriteit op dit gebied en deelt zijn kennis en ervaringen op een manier die zowel informatief als inspirerend is. Hij gaat in op onderwerpen als het opbouwen van een merk, het belang van creativiteit in het bedrijfsleven, en hoe innovatie kan leiden tot commercieel succes. Zijn lezingen bieden praktische inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn voor bedrijven van elke omvang. Het kiezen voor Aad Ouborg als spreker betekent kiezen voor een lezing die niet alleen motiveert, maar ook concrete handvatten biedt voor succesvol ondernemen.

Aad Ouborg inhuren voor een lezing

Het inhuren van Aad Ouborg voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons proces is ontworpen om uw ervaring zo efficiënt en plezierig mogelijk te maken. Zodra u interesse toont, ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons All-Inclusive tarievenpakket garandeert dat er geen onverwachte kosten zijn. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het gehele proces, van eerste aanvraag tot na de lezing, om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat uw keuze voor Aad Ouborg een succes wordt.

Biografie van Aad Ouborg

Aad Ouborg is een toonaangevende Nederlandse ondernemer, bekend om zijn unieke aanpak in het bedrijfsleven en zijn succes met het merk Princess. Zijn carrière begon met een duidelijke visie en een sterke wil om te innoveren in de consumentenelektronica-industrie. Onder zijn leiding groeide Princess uit tot een bekend internationaal merk dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie.

Ouborg’s reis is niet alleen het verhaal van zakelijk succes, maar ook van persoonlijke groei en het doorbreken van conventionele zakelijke praktijken. Hij heeft altijd geloofd in het belang van een sterke bedrijfscultuur, waarbij hij de nadruk legt op persoonlijke betrokkenheid, teamgeest en het nemen van creatieve risico’s. Zijn aanpak wordt vaak omschreven als ‘ondernemen met een knipoog’, wat verwijst naar zijn unieke mix van zakelijke scherpzinnigheid en gevoel voor humor.

Zijn succesverhaal is een bron van inspiratie voor velen. Aad Ouborg spreekt niet alleen over de strategieën die tot zijn succes hebben geleid, maar ook over de uitdagingen en tegenslagen die hij heeft overwonnen. Zijn lezingen geven inzicht in de dynamiek van het moderne ondernemerschap, aangepast aan de snel veranderende wereld van vandaag.

Deze succesvolle ondernemer staat bekend om zijn filantropische inspanningen en betrokkenheid bij sociale projecten, wat een extra dimensie toevoegt aan zijn professionele profiel. Aad Ouborg is niet alleen een succesvolle zakenman, maar ook een inspirerend voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In elke lezing deelt Aad Ouborg zijn passie voor ondernemen en zijn visie op zakelijk succes. Zijn verhaal is niet alleen inspirerend maar ook praktisch relevant, wat hem tot een uitstekende keuze maakt voor elk bedrijfsevenement, seminar of conferentie. Met zijn ervaring, kennis en charismatische presentatiestijl garandeert Aad Ouborg een lezing die zowel informatief als onderhoudend is, ideaal voor eenieder die geïnteresseerd is in ondernemerschap en innovatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Aad Ouborg

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Aad Ouborg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Aad Ouborg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers