20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Roland Kahn

Roland Kahn als spreker boeken

Roland Kahn is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen diepgaande kennis heeft van de retailwereld, maar ook meeslepende verhalen kan vertellen over ondernemerschap en het overwinnen van zakelijke uitdagingen. Roland heeft een rijke historie in de retail, waaronder de oprichting van de succesvolle kledingketen CoolCat en zijn betrokkenheid bij de redding van bekende Nederlandse merken als V&D en MS Mode. Zijn lezingen bieden een unieke combinatie van praktische inzichten, inspirerende verhalen en waardevolle lessen voor iedereen die geïnteresseerd is in bedrijfsontwikkeling, leiderschap en het navigeren door de complexe wereld van retail.

Roland Kahn

Topondernemer & investeerder

Retail en ondernemerschap zijn dynamische en uitdagende velden die voortdurende innovatie en aanpassingsvermogen vereisen. Roland Kahn is een expert op dit gebied, met decennialange ervaring in het opzetten en laten groeien van succesvolle bedrijven. Zijn lezingen gaan over cruciale onderwerpen zoals het belang van klantgerichtheid, de impact van technologie op de retail, en hoe je een merk kunt opbouwen en behouden in een snel veranderende markt. Roland deelt praktische tips en strategieën, gebaseerd op zijn eigen ervaringen, die zowel startende als ervaren ondernemers kunnen helpen om succesvol te zijn in de hedendaagse competitieve retailmarkt.

Roland Kahn inhuren voor een lezing

Het boeken van Roland Kahn voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Na je aanvraag via Quality Bookings, nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de details en specifieke wensen voor de lezing te bespreken. We bieden all-inclusive tarieven en uitgebreide support om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij alle stappen van het boekingsproces, zodat je een inspirerende en waardevolle ervaring voor je publiek kunt garanderen.

Biografie van Roland Kahn

Roland Kahn, geboren en getogen in Nederland, is een gerenommeerde figuur in de Nederlandse en internationale retailwereld. Zijn ondernemerscarrière begon op jonge leeftijd, waarbij hij al snel een scherp inzicht in de markt ontwikkelde en een passie voor mode en retail. In 1979 richtte hij CoolCat op, een kledingketen die uitgroeide tot een van de meest herkenbare merken in de Nederlandse winkelstraten.

Zijn zakelijke avonturen beperkten zich niet alleen tot CoolCat. Kahn toonde een uitzonderlijk vermogen om bedrijven in moeilijkheden te herstructureren en nieuw leven in te blazen. Dit is duidelijk te zien in zijn betrokkenheid bij de overname en herstructurering van de Nederlandse warenhuisketen V&D en zijn rol in de MS Mode-keten.

Roland staat bekend om zijn onorthodoxe en directe benadering van zakendoen, wat hem in de loop der jaren zowel succes als controverse heeft opgeleverd. Hij heeft zichzelf echter steeds opnieuw bewezen als een veerkrachtige en innovatieve ondernemer die niet bang is om risico’s te nemen.

Naast zijn zakelijke successen heeft Kahn zich ook ingezet voor verschillende maatschappelijke projecten en initiatieven, wat getuigt van zijn betrokkenheid bij sociale en maatschappelijke kwesties. Zijn bijdragen strekken zich uit tot onderwijs- en ontwikkelingsprogramma’s, waarbij hij zijn kennis en ervaring gebruikt om de volgende generatie ondernemers te inspireren en te begeleiden.

Roland Kahn is niet alleen een succesvolle zakenman maar ook een inspirerend spreker. Zijn verhalen en inzichten zijn een bron van motivatie en leerzaamheid voor iedereen die geïnteresseerd is in retail, ondernemerschap, en persoonlijke ontwikkeling. Met zijn ervaring en wijsheid is hij een waardevolle toevoeging aan elk evenement of seminar.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Roland Kahn

Schrijf een review

Video met Roland Kahn

Meer informatie & boekingen

Roland Kahn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Roland Kahn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers