Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners én zakenvrouw van het jaar 2012. Boek Jacqueline als spreker en u krijgt een inspirerende, energieke vrouw met ruim twintig jaar ervaring in het ondernemerschap. Jacqueline geeft ook presentaties in het Engels en Duits. Naast spreker kunt u Jacqueline Zuidweg boeken als dagvoorzitter of coach.

Ondernemen met vallen en opstaan

Na haar universitaire studie Nederlands recht is Jacqueline Zuidweg als juriste bij een adviesbureau voor het MKB gaan werken. Zij constateerde dat er geen betrouwbare, betaalbare en kwalitatief goede schudhulpverlening voor (ex-)ondernemers was. Om MKB-ondernemers met financiële problemen te helpen heeft zij in 1994 haar bedrijf Zuidweg & Partners opgericht. Inmiddels is de onderneming met ruim 75 medewerkers veel breder actief en verzorgt ook advies en opleidingen aan professionals en schuldhulpverlening voor werknemers. Ruim 20.000 ondernemers zijn reeds bijgestaan door het bedrijf van Jacqueline. Als blijk van erkenning is Jacqueline in 2012 uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar 2012.

Durf te falen

Jacqueline is een veelgevraagd spreker. In haar presentaties maakt ze gebruik van uitdagende stellingen, zoals Ondernemers, durf te falen. Andere onderwerpen waar ze bevlogen over praat, zijn schuldhulpverlening aan (ex-)ondernemers in het MKB, vrouwelijk ondernemerschap, inspirerend leiderschap en financiële educatie en ondernemerschap voor ondernemers in spe. Jacqueline is als financieel expert te zien geweest op de televisie in het programma ‘Hoeveel ben je waard?’. Boek Jacqueline als spreker via Quality Bookings. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

 

Jacqueline Zuidweg spreekt graag over:

Jacqueline Zuidweg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacqueline Zuidweg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21