20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg als spreker boeken

Jacqueline Zuidweg staat bekend als een van de meest invloedrijke en inspirerende sprekers in Nederland op het gebied van ondernemerschap en schuldenproblematiek. Als oprichter van Zuidweg & Partners en co-auteur van het boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, brengt Jacqueline een uniek perspectief naar elk evenement. Haar expertise in het ondersteunen van ondernemers met financiële problemen en haar innovatieve benaderingen in schuldhulpverlening maken haar een ideale keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een spreker met zowel ervaring als compassie. Jacqueline’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze een perfecte match is voor evenementen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, en sociale impact.

Jacqueline Zuidweg

Ondernemer en inspirator

Over ondernemerschap en schuldenproblematiek

In haar lezingen over ondernemerschap en schuldenproblematiek benadrukt Jacqueline Zuidweg het belang van financiële gezondheid en welzijn binnen de ondernemersgemeenschap. Ze biedt een diepgaand inzicht in hoe ondernemers effectief kunnen navigeren door financiële uitdagingen en schulden. Haar aanpak combineert praktische adviezen met empathie, waardoor ze een sterke verbinding maakt met haar publiek. Jacqueline bespreekt onderwerpen zoals het voorkomen van schulden, het omgaan met financiële stress en het opzetten van een duurzaam bedrijfsmodel. Daarnaast biedt ze strategieën voor het herstructureren van schulden en het opbouwen van een veerkrachtige onderneming. Kiezen voor Jacqueline als spreker betekent kiezen voor een expert die niet alleen de theoretische kennis deelt, maar ook praktische handvatten biedt voor zowel startende als ervaren ondernemers.

Jacqueline Zuidweg inhuren voor een lezing

Het boeken van Jacqueline Zuidweg voor een lezing is een gestroomlijnd proces. U begint met het indienen van een aanvraag bij Quality Bookings, waarbij u uw wensen en de details van uw evenement opgeeft. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met all-inclusive tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent zonder verborgen kosten. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot na de lezing. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, inclusief de afstemming met Jacqueline over de inhoud en logistieke details. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0 kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is.

Biografie van Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg heeft zich in de loop der jaren ontpopt als een toonaangevende expert op het gebied van ondernemerschap en schuldenproblematiek. Ze begon haar carrière met het oprichten van Zuidweg & Partners in 1994, een bedrijf dat gespecialiseerd is in schuldhulpverlening voor ondernemers. Door haar persoonlijke ervaringen en uitgebreide kennis op dit gebied heeft Jacqueline een unieke kijk ontwikkeld op de uitdagingen waar ondernemers mee te maken krijgen.

Gedreven door haar passie voor het ondersteunen van ondernemers, heeft Jacqueline tal van initiatieven en programma’s ontwikkeld die gericht zijn op het voorkomen van schulden en het bieden van ondersteuning bij financiële moeilijkheden. Haar benadering is altijd mensgericht geweest, waarbij ze de nadruk legt op het belang van empathie en begrip in de zakelijke wereld.

Jacqueline’s expertise en toewijding hebben haar diverse onderscheidingen opgeleverd, waaronder de titel Zakenvrouw van het Jaar. Ze is een veelgevraagd spreker en heeft deelgenomen aan tal van conferenties en evenementen, zowel nationaal als internationaal. Haar lezingen zijn inspirerend en bieden waardevolle inzichten in hoe men succesvol kan navigeren door de complexe wereld van ondernemerschap en financiën.

Naast haar werk bij Zuidweg & Partners is Jacqueline ook actief in verschillende bestuurs- en adviesfuncties. Ze zet zich in voor verschillende maatschappelijke organisaties en is een bekende figuur in de media, waar ze regelmatig haar expertise deelt over ondernemerschap en financiële kwesties.

Haar boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, dat ze samen met co-auteur Josette Dijkhuizen schreef, is een reflectie van haar reis en de lessen die ze onderweg heeft geleerd. Het boek is zowel een bron van inspiratie als een praktische gids voor ondernemers die streven naar zowel persoonlijke als professionele groei.

Jacqueline Zuidweg blijft een lichtbaken voor ondernemers in financiële nood en een inspiratiebron voor allen die streven naar succes en veerkracht in het zakenleven. Haar lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun zakelijke vaardigheden en het begrijpen van de complexiteiten van financieel management in de hedendaagse ondernemerswereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jacqueline Zuidweg

Schrijf een review

Video met Jacqueline Zuidweg

Meer informatie & boekingen

Jacqueline Zuidweg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jacqueline Zuidweg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers