20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Benno Schildkamp

Benno Schildkamp als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die een unieke mix van managementinzichten en sportieve metaforen biedt, is Benno Schildkamp de perfecte keuze. Met zijn innovatieve SaS-model (Stadion Als Spiegel) brengt hij een frisse blik op teambuilding en klantgerichtheid. In deze pagina ontdek je hoe Benno’s ervaring als directeur en zijn passie voor voetbal samenkomen in inspirerende lezingen die elk publiek zullen boeien.

Benno Schildkamp

Voetballend Ondernemen

Benno Schildkamp als dagvoorzitter boeken

Benno Schildkamp blinkt uit als dagvoorzitter. Zijn vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar toegankelijke concepten, gecombineerd met zijn energieke presentatiestijl, maakt hem de ideale keuze voor elk congres of seminar. Zijn expertise in het leiden van grote groepen en het creëren van een interactieve, boeiende sfeer is ongeëvenaard.

Over voetballend ondernemen

“Voetballend ondernemen” is niet alleen de titel van Benno Schildkamps boek, maar ook de kern van zijn filosofie. Deze benadering laat zien hoe de principes van voetbal kunnen worden toegepast in het bedrijfsleven. Het gaat hierbij om strategie, teamwerk en het bereiken van doelen. Kiezen voor een lezing van Benno betekent een diepgaande verkenning van deze principes en hoe deze in praktijk gebracht kunnen worden in jouw organisatie.

Benno Schildkamp inhuren voor een lezing

Het boeken van Benno Schildkamp voor een lezing is eenvoudig en transparant. Ons boekingsproces zorgt ervoor dat je snel en efficiënt alle informatie krijgt die je nodig hebt. Van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke bevestiging, wij staan klaar om je te ondersteunen en alle vragen te beantwoorden. Met onze tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een waardevolle en inspirerende ervaring.

Biografie van Benno Schildkamp

Benno Schildkamp, voormalig directeur van Food Connect, is een veelzijdige professional met een indrukwekkende carrière in diverse sectoren zoals bouw, installatie, detail- en groothandel, productie en voeding. Zijn leiderschap bij Food Connect, waar hij het bedrijf van 4 naar 170 medewerkers en 30 franchisers leidde, is een getuigenis van zijn uitzonderlijke managementvaardigheden.

Benno’s benadering van management, waarbij hij het SaS-model introduceerde, is bekroond met de titel ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012′. Zijn filosofie, die de nadruk legt op klantgerichtheid en het serieus nemen van collega’s, wordt beschouwd als topsport. Benno’s boek, “Voetballend Ondernemen”, biedt een krachtige metafoor voor teambuilding en medewerkersbetrokkenheid.

Naast zijn rol als spreker en auteur, bekleedt Benno ook adviesfuncties en begeleidt hij andere ondernemers en bedrijven. Zijn expertise in het neerzetten van een sterk team en organisatie in alle fases van een bedrijf, van groei tot bedrijfsopvolging, maakt hem een gewilde adviseur en spreker.

Benno’s verhaal is een inspirerende combinatie van praktische bedrijfsvoering, strategisch inzicht, en de dynamiek van de sportwereld. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend, waardoor hij een perfecte spreker is voor diverse evenementen en bijeenkomsten. Met Benno Schildkamp haal je een unieke spreker in huis die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op jouw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Benno Schildkamp

Schrijf een review

Video met Benno Schildkamp

Meer informatie & boekingen

Benno Schildkamp inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Benno Schildkamp
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers