Spreker: Winston Gerschtanowitz

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Winston Gerschtanowitz boeken als spreker

Winston Gerschtanowitz is een populair acteur en presentator die ook is te boeken als spreker of dagvoorzitter. Bij het grote publiek is hij vooral bekend van zijn rol in de soapserie Goudkust en zijn ontspannen presentatie van RTL Boulevard. Ook timmert hij de laatste jaren als ondernemer hard aan de weg.

Winston Gerschtanowitz wordt geboren in 1976 in Amsterdam. Na zijn middelbare schooltijd gaat hij studeren aan de Amsterdamse Academie Bank en Financiën en de Media Academie Productie en Televisie. In de tussentijd verdient hij geld bij met modellenwerk en ook met televisiewerk heeft hij al ervaring; op jeugdige leeftijd presenteert hij samen met Ivo Niehe het programma Solo voor een kind.

Winston Gerschtanowitz inhuren als dagvoorzitter of presentator

Zijn grote doorbraak komt met een rol in de serie Goudkust, een soap die in die tijd grote populariteit geniet onder Nederlandse jongeren. Na enige tijd richt hij zich op presenteren en wordt hij een vast gezicht in programma’s zoals Wannahaves, Sterrenjacht en RTL Boulevard. Bij televisiezender Talpa is hij daarnaast actief als presentator van Thuis en In de huid van.

Zijn faam stijgt als hij in 2007 deelneemt aan Dancing on Ice van RTL 4. Een jaar later groeit hij uit tot vaste hoofdpresentator van RTL Boulevard en in 2011 presenteert hij Let’s get married. Zijn ruime ervaring als presentator en interviewer maken hem de ideale persoonlijkheid voor een rol als dagvoorzitter of presentator tijdens een congres, seminar of evenement.

Ondernemer Winston Gerschtanowitz boeken als spreker

Naast televisiewerk, onderscheidt Winston Gerschtanowitz zich ook op andere vlakken. Zo presenteert hij op Noordzee FM zijn eigen radioshow Winstons Weekend en vervult hij vanaf 2013 een functie als commercieel directeur van productiemaatschappij Talpa. In de tussentijd maakt hij ook furore als ondernemer.

Hij is medeoprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Media Republic, dat zich richt op het ontwikkelen van multimediale concepten en de productie van videogames. Als geen ander weet hij hierdoor wat er bij het ondernemerschap komt kijken, iets waar hij als spreker graag aandacht aan schenkt tijdens een lezing of zakelijke bijeenkomst.

Contact opnemen met Winston Gerschtanowitz

Wilt u Winston Gerschtanowitz ook inhuren als dagvoorzitter, spreker of presentator van uw congres, seminar of zakelijke evenement? U kunt deze Bekende Nederlander boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings. Graag stemmen wij de mogelijkheden met u af.

Biografie © Quality Bookings – Almere

 

Bestel hier uw boeken en dvd's van Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz boeken

Voor prijzen het inhuren van Winston Gerschtanowitz kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Winston Gerschtanowitz, boeken Winston Gerschtanowitz, inhuren Winston Gerschtanowitz, lezing Winston Gerschtanowitz, workshop Winston Gerschtanowitz, dagvoorzitter Winston Gerschtanowitz, keynote Winston Gerschtanowitz, boekingskantoor Winston Gerschtanowitz, huren Winston Gerschtanowitz, Winston Gerschtanowitz contact, Winston Gerschtanowitz adres