Soesja del Monte Lyon

Prijs indicatie
tot € 1.000

Categorieën

Spreker: Soesja del Monte Lyon

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Soesja is een tv-presentatrice geboren op 3 maart 1989 te Bussum. Soesja begon op haar 21e in 2011 na haar afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam met het presenteren voor groepen mensen. Ze begon haar carrière op het Mediapark in Hilversum bij de Hillywood Tours. Achter de schermen presenteerde zij de studio’s op een enthousiaste manier aan menig geïnteresseerde. Hierna is zij trainingen gaan geven in het presenteren van deze tour.

Tevens maakte zij vaak filmpjes voor de Hillywood Tours in samenwerking met onder andere Veronica, RTL en MTV.

In 2012 begon Soesja met het presenteren op camera. Dit deed zij bij het ochtendprogramma genaamd Early Birds. Hierin maakte zij bekende Nederlanders ‘s morgens vroeg wakker en verraste hen met een ontbijtje. Verschillende interviews heeft ze dan ook gedaan met onder andere Lieke van Lexmond, Lange Frans, Ruud de Wild en Winston Gerschtanowitz.

Soesja heeft verschillende workshops gevolgd om zich nog meer te ontwikkelen. Bij verschillende docenten ging zij aan de slag om het vak zo goed mogelijk te leren.

In 2013 begon Soesja bij het nieuwe radiostation Crush Radio. Een radioplatform voor talent. In die periode werkte zij als vj en heeft zij verschillende interviews met de genodigde gasten gehouden. Jeroen van Inkel en Erik de Zwart zijn enkelen op haar lijst. Tevens legt zij bij Crush Radio ook verslag van verschillende workshops die gehouden worden voor de talenten. Hiernaast is zij ook de Station Voice voor Crush Radio bij VHU Jingles. Hierna is Soesja aan de slag gegaan als presentatrice voor Philips, om bij te dragen aan een nieuw gameprogramma over verantwoord gamen.

Televisie, maar ook radio en muziek, is dan ook iets waar zij veel mee bezig is… Zo heeft zij tijdens de 538 voor War Child-weken de artiesten mogen aankondigen en afsluiten op verschillende plekken in Nederland.

Naast Station Voice is Soesja druk bezig met andere voice-overklussen. Zo spreekt zij bijvoorbeeld rondleidingen in op het Mediapark, maar ook op de Open Studio Dagen is zij verschillende keren de Station Voice. Tevens is zij voice-over voor het programma RTL Lifestyle Experience voor verschillende items.

Begin 2013 draaide zij een pilot voor het ROC van Amsterdam voor talent. Dit was een live talkshow voor kinderen. Soesja werd uitgenodigd om deze show te presenteren. Haar vooropleiding als sociaal-pedagogisch hulpverlener, in combinatie met haar werk als presentatrice, maakte dat zij boeiende interviews kon afnemen en een leuke talkshow wist neer te zetten.

Op dit moment is Soesja niet alleen actief met verschillende tv-klussen, maar wordt zij ook regelmatig gevraagd voor verschillende evenementen. Zo heeft zij voor Samsung de nieuwste gadgets mogen presenteren. Hiernaast presenteert zij evenementen en weet zij dan ook duizenden toeschouwers enthousiast te maken. Zo kan zij grote evenementen gehouden in het Roda JC stadion, afvinken op haar lijstje.

Sinds kort is Soesja gestart als presentatrice bij RTL4 en RTL 5; ze zal elke zaterdag en zondag te zien zijn in het programma Lifestyle Experience.

Al met al is Soesja, een allround presentatrice en een echte mediatijger!

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Soesja del Monte Lyon boeken

Voor prijzen het inhuren van Soesja del Monte Lyon kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Soesja del Monte Lyon, boeken Soesja del Monte Lyon, inhuren Soesja del Monte Lyon, lezing Soesja del Monte Lyon, workshop Soesja del Monte Lyon, dagvoorzitter Soesja del Monte Lyon, keynote Soesja del Monte Lyon, boekingskantoor Soesja del Monte Lyon, huren Soesja del Monte Lyon, Soesja del Monte Lyon contact, Soesja del Monte Lyon adres