Spreker: Piet Hellemans

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Piet Hellemans (1979) is sinds 2006 dierenarts en is meerdere seizoenen aan het werk te zien geweest in het SBS 6 programma Dieren op Spreekuur. Sinds 2013 presenteert hij het dierenprogramma Beestengeluk op SBS 6, een programma over het welzijn van dieren benaderd vanuit hun natuurlijke behoeftes en leefomgeving.

Naast zijn dierenarts- en televisiewerk geeft Piet presentaties over dierwelzijn, EHBO bij dieren, ethiek in de diergeneeskunde, zijn vrijwilligerswerk in het buitenland, algemene adviezen over dieren en klassikale spreekuren; waar alle dierenvragen gesteld kunnen worden.

Piet Hellemans als spreker
Met zijn kennis van de natuur, (dier)ziekten en natuurlijk gedrag van dieren legt Piet verbanden met onze samenleving en menselijke interacties. Ook weet Piet als geen ander overeenkomsten te vinden tussen het bedrijfsleven en dierlijk gedrag.

In de winter van 2013 heeft Piet als vrijwillig dierenarts in Thailand gewerkt, hij werkte daar met zwerfhonden en -katten, zeeschildpadden en allerlei andere inheemse dieren, elk dier wat hulp nodig had, kon op Piet rekenen, 24 uur per dag.

Wilt u Piet Hellemans boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Piet Hellemans boeken

Voor prijzen het inhuren van Piet Hellemans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Piet Hellemans, boeken Piet Hellemans, inhuren Piet Hellemans, lezing Piet Hellemans, workshop Piet Hellemans, dagvoorzitter Piet Hellemans, keynote Piet Hellemans, boekingskantoor Piet Hellemans, huren Piet Hellemans, Piet Hellemans contact, Piet Hellemans adres