Spreker: Paulus Emden Huitema

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Founding partner Identity Matching Academy

‘Zelf doen’ waren twee woorden die vanaf het moment dat Paulus kon spreken het meest in zijn omgeving te horen waren. Dat ‘zelf doen’ leidde tot verwijdering van de middelbare school, ontslag bij zijn eerste werkgever en een advies een eigen bureau te starten toen hij als freelancer voor reclamebureaus werkte. Sinds 1989 ondernemer en sindsdien genoeg ‘zelf gedaan’ om geleerd te hebben van de talrijke fouten en schaarse successen. In 2008 startte hij samen met Ellen Honig de Identity Matching Academy (IMA). Een Academy waar onderzoek gecombineerd wordt met conceptontwikkeling én kennisoverdracht. Op die manier kunnen opdrachtgevers* de ontwikkeling en promotie van hun bestemming voortaan ook ‘zelf doen’.

De door Ellen gemaakte presentaties worden door Paulus gebruikt in prikkelende sessies waarbij elke bestemming zichzelf door de bril van een ander leert zien. Hoe bijzonder (rustig, bruisend, groen, modern, etc) is de bestemming eigenlijk? Zou men er zelf als buitenstaander ook voor kiezen? Dit zijn slechts enkele van de vraagstukken die Paulus doortastend behandelt. Na een lezing kijk je nooit meer hetzelfde naar je eigen bestemming.

Paulus is dus slechts het spreekwoordelijke puntje van de ijsberg. Die ijsberg (Nordic Destination Branding) is een duurzame methode die enerzijds gevoed wordt door IMA en anderzijds door de bevindingen van haar opdrachtgevers. Een stimulerende samenwerking die zorgt voor resultaat en continuïteit.

  • IMA werkt voor opdrachtgevers die belanghebbend zijn bij de ontwikkeling en promotie van bestemmingen. Van hotel, winkel, museum tot plaats, regio of provincie.

Paulus Emden Huitema boeken

Voor prijzen het inhuren van Paulus Emden Huitema kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Paulus Emden Huitema, boeken Paulus Emden Huitema, inhuren Paulus Emden Huitema, lezing Paulus Emden Huitema, workshop Paulus Emden Huitema, dagvoorzitter Paulus Emden Huitema, keynote Paulus Emden Huitema, boekingskantoor Paulus Emden Huitema, huren Paulus Emden Huitema, Paulus Emden Huitema contact, Paulus Emden Huitema adres