Spreker: Met Kasper en Rob naar de top!

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Meest unieke show voor congressen en seminars 

Rob Harmeling is ex-profwielrenner met vele titels en inmiddels mental-coach met een grote staat van dienst binnen het bedrijfsleven. Kasper van Kooten is succesvol cabaretier, Emmy Award winnaar en bekend acteur in bijvoorbeeld de wielren-film Ventoux of de voetbalserie All Stars. Van Kooten en Harmeling zijn vrienden met een missie: ze willen hun kennis en enthousiasme samen aan U overbrengen. En kijk; een nieuw uniek duo is geboren!

Combinatie:
Wij kenden zo’n combinatie nog niet en niemand anders biedt hem aan: de cabaretier met zijn scherpe, humoristische kijk op organisaties in combinatie met de razend enthousiaste ex-topsporter met de absolute wil om ze te motiveren. Een duo met vele verschillen, maar een o zo belangrijke overeenkomst: (te) hoge doelen tóch willen bereiken! En stelt ú zich voor: u staat met uw bedrijf voor een enorme beklimming of tijdrit, figuurlijk gesproken, nou: samen Kasper en Rob naar de top?

De naar-de-top-show:
De heren brengen, zittend op hun fiets, een zeer humoristische coaching-show. Tailor-made voor congressen, seminars en events. In een 45 minuten durende, interactieve presentatie geven Kasper en Rob u de juiste spirit om de top te halen. U kiest zelf de berg waar u tegenop ziet en gegarandeerd: Van Kooten en Harmeling brengen u met pilletjes humor, bidons vol energie en injecties met motivatie een stuk verder naar boven.

Ondernemingen versus beklimmingen:
Er zijn vele gelijkenissen in het leiden en besturen van een onderneming met de beklimming van, bijvoorbeeld: de Mont Ventoux. De beklimming van deze horror-berg is bijna onmenselijk zonder de juiste motivatie. Het behalen van de top is uitsluitend mogelijk met een punctuele voorbereiding, perfecte training en vooral ook een uitermate sterke wil om die top te bereiken. En vergeet niet: u bent altijd van uw collega afhankelijk. Niemand haalt de top alleen. Vandaar dat zij het met u samen doen.

Bijzondere combinatie van vermaak en inhoud:
Van Kooten en Harmeling geven – zittend op de fiets – een mentaal college. Zij delen hun meest bizarre maar ook mooiste ervaringen binnen hun werkveld. Kasper: “Hoe stap je een toneel op voor 800 man?” Rob: “Hoe blijf je het jagende peloton voor?” Van Kooten en Harmeling coachen, musiceren én interviewen uw mensen, van de CEO tot de koffiedame. De gast bevindt zich altijd tussen deze twee toppers in en rijdt mee naar boven. De grappenmaker en acteur Van Kooten kijkt waar uw grenzen liggen, de sportman en coach Harmeling probeert ze te verleggen. Laat deze twee u een stukje bergop duwen, boek deze unieke show & motivatie-programma: Met Kasper en Rob naar de TOP!

Wilt u naast deze knallende 3 kwartier ook een échte fietsrit maken met uw gasten en de twee kopmannen? Contact ons en vraag naar de voorwaarden.

2015-kl-7267 - banner

 

Met Kasper en Rob naar de top! boeken

Voor prijzen het inhuren van Met Kasper en Rob naar de top! kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Met Kasper en Rob naar de top!, boeken Met Kasper en Rob naar de top!, inhuren Met Kasper en Rob naar de top!, lezing Met Kasper en Rob naar de top!, workshop Met Kasper en Rob naar de top!, dagvoorzitter Met Kasper en Rob naar de top!, keynote Met Kasper en Rob naar de top!, boekingskantoor Met Kasper en Rob naar de top!, huren Met Kasper en Rob naar de top!, Met Kasper en Rob naar de top! contact, Met Kasper en Rob naar de top! adres