Spreker: Marleen Teunis

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Als organisatieadviseur ontwikkelde Marleen Teunis  een methode om het verzuim op de werkvloer terug te dringen. Zij kwam daarbij tot de conclusie dat blijven werken een positiever effect heeft op de gezondheid en het welzijn, dan thuisblijven. U kunt Marleen Teunis inhuren als spreker.

Verzuimmanagement
Teunis ontwikkelde de methode Oplossingsgericht Verzuimmanagement en schreef daarover het taboedoorbrekende boek Werken, iedereen wordt er beter van. Zij stelt daarin dat het belangrijk is om ondanks ziekte door te blijven werken. Volgens Teunis is dit zowel voor de werkgever als het welbevinden van de werknemer het beste. Thuisblijven is volgens Teunis alleen zinvol als de werknemer er sneller beter van wordt.

Met feiten en cijfers laat Teunis in het baanbrekende Werken, iedereen wordt er beter van zien dat met deze methode het ziekteverzuim terug te brengen is naar drie procent of minder, zelfs in sectoren waarin het verzuim traditioneel hoog is, zoals het onderwijs en de gezondheidszorg.

Tegenwoordig is Teunis directeur van Van Campen Consulting en geeft workshops en lezingen over duurzaam personeelsbeleid en cultuurverandering.

Wilt u het ziekteverzuim in uw organisatie terugdringen en Marleen Teunis boeken als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Marleen Teunis boeken

Voor prijzen het inhuren van Marleen Teunis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht