Spreker: Marlayne Sahupala

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Marlayne Sahupala boeken als spreker

Marlayne Sahupala is een bekende televisiepersoonlijkheid en onder meer te boeken als spreker, presentatrice en dagvoorzitter. Al op jonge leeftijd verwierf ze in Nederland bekendheid als zangeres door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival en inmiddels is ze al jarenlang het vaste gezicht van televisieprogramma Hart van Nederland.

Het fundament voor haar zangcarrière legde Marlayne op het conservatorium, waar zij de opleiding zang en lichte muziek volgde. Tijdens haar studie werd zij lid van het achtergrondkoor van René Froger. Toen ze met het nummer One Good Reason het Nationaal Songfestival wist te winnen en mee mocht doen aan het Eurovisie Songfestival van 1999, beleefde ze haar definitieve doorbraak.

Lezing van presentatrice Marlayne Sahupala

In Jeruzalem wist Sahupala uiteindelijk een verdienstelijke achtste plaats te behalen en bracht hierna het album Meant To Be uit. Een periode waarover zij nog altijd levendig kan vertellen wanneer bedrijven haar inhuren als spreker voor het geven van een lezing. Haar achtergrond als televisiepresentatrice komt hierbij goed van pas.

In 2001 gaat Marlayne naast haar werkzaamheden als zangeres namelijk ook de televisiewereld in. Samen met Ellemieke Vermolen verzorgde zij de opening van de zender V8 en op dit televisiestation presenteerde zij het programma Hou ‘m Vast. Vervolgens presenteerde zij bij RTL4 programma’s als De Draad Kwijt en Staatsloterij Magazine.

Marlayne Sahupala inhuren als dagvoorzitter

Na een overstap naar SBS6 en het presenteren van het Vakantiejournaal van D-reizen groeit Sahupala uit tot een van de vaste presentatrices van Hart van Nederland. Hierdoor is zij inmiddels een zeer vertrouwd gezicht voor televisiekijkend Nederland. Ook presenteerde zij programma’s als Shownieuws, Van Rommelzolder tot Droomhuis en De Afvallers.

In 2010 werd haar curriculum vitae uitgebreid met de presentatie van het bekende programma Huizenjacht. Haar rijke carrière en grote ervaring als presentatrice zorgen ervoor dat ondernemingen haar nog altijd graag boeken als spreker of dagvoorzitter om een evenement of bijeenkomst van een extra impuls te voorzien.

Marlayne Sahupala: contact opnemen

Wilt u Marlayne Sahupala inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentatrice of wilt u haar boeken voor een lezing? Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Marlayne Sahupala boeken

Voor prijzen het inhuren van Marlayne Sahupala kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Marlayne Sahupala, boeken Marlayne Sahupala, inhuren Marlayne Sahupala, lezing Marlayne Sahupala, workshop Marlayne Sahupala, dagvoorzitter Marlayne Sahupala, keynote Marlayne Sahupala, boekingskantoor Marlayne Sahupala, huren Marlayne Sahupala, Marlayne Sahupala contact, Marlayne Sahupala adres