Spreker: Luuk Ikink

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Journalist Luuk Ikink is sinds 2013 bijna dagelijks te bewonderen in RTL Late Night, als assistent van Humberto Tan. Voordien maakte hij als radiomaker furore bij BNN. Luuk Ikink is te boeken als spreker of dagvoorzitter.

Trending Topics

Na een studie journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim werkt Luuk Ikink vanaf 2004 als redacteur bij NCRV radio. In 2007 stapt hij over naar BNN, waar hij betrokken wordt bij de redactie, productie en regie van het Radio 1-reisprogramma Weg met BNN. Grotere bekendheid verwerft hij door zijn humoristische en ironische bijdragen aan het programma BNN Today.

Late Night

In 2012 wint Luuk Ikink de Philip Bloemendal Prijs, een aanmoedigingsprijs voor talentvolle radio- en televisiemakers. Het jaar daarop presenteert hij bij Radio Tour de France samenvattingen van tweets rond het wielerevenement. Daarnaast presenteert hij tot augustus 2013 het ochtendprogramma Start! op Radio 1. Sinds augustus 2013 verleent Ikink  met op zijn karakteristieke wijze gebrachte mediaberichten medewerking aan het door Humberto Tan gepresenteerde praatprogramma RTL Late Night, bij RTL 4.

 

© Quality Bookings – Almere

Luuk Ikink boeken

Voor prijzen het inhuren van Luuk Ikink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht