Spreker: Bart De Bondt

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Bart De Bondt (°1964) is ex-CEO van het verzekeringsbedrijf van ING in België. In die hoedanigheid heeft hij erg veel geleerd over leiding geven. Na zijn afscheid bij ING heeft hij het boek “De ladder van leiderschap” geschreven.  Dit werd op korte tijd een bestseller en genomineerd voor ‘Beste Managementboek 2010′. De thema’s die erin aan bod komen zijn tijdloos universeel en maken van het boek een ‘must read’ in de managementliteratuur. Later verscheen van zijn hand tevens “Ik hou van mij” (nominatie Beste Coachboek 2012), “ Happy@Work: the way to create happy workers and great results” ( bestseller +40.000 exemplaren) en Change@Work.

Sinds de uitgave van zijn eerste boek, wordt Bart De Bondt vaak gevraagd als passioneel spreker en begeleider van managementteams.

Wilt u Bart De Bondt boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Bart De Bondt boeken

Voor prijzen het inhuren van Bart De Bondt kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht