Volkszanger Stef Ekkel bracht in 2001 de single Op ’n terrasje uit in eigen beheer. Het nummer werd in een klap een hit en de naam van Ekkel als artiest was gevestigd. U kunt Stef Ekkel inhuren voor een optreden.

Nederlandstalig
Al op jonge leeftijd was Ekkel gek van Nederlandstalige muziek. De in Kampen geboren zanger kreeg de muziek van eigen bodem met de paplepel ingegoten. Al vanaf zijn vierde zong hij bepaalde nummers van begin tot eind mee.
Zijn eerste echte optreden was op de bruiloft van zijn zus. De toeschouwers waren zo onder de indruk dat zij hem aanmoedigden door te gaan. Toen zijn ouders een café begonnen, ging hij daar werken. Op verzoek van klanten ging hij ook zingen in het café.

Vanaf 1999 trad Ekkel steeds vaker op. Het publiek was onder de indruk en via een kennis kwam hij in contact met tekstschrijver Jacques van Eijck. Hij had het nummer Op ’n terrasje voor Ekkel. In 2001 bracht de zanger het nummer in eigen beheer uit.
Het nummer werd een groot succes en het zomerse liedje stond maar liefst acht weken in de Nederlandse Top 20. Daarna volgde de hit Die Griekse Melodie.

Waarheen, Waarom
In 2006 bracht Ekkel het nummer De Woonboot uit. Dit nummer werd opgevolgd door Waarheen, Waarom wat uiteindelijk zijn grootste hit zo worden. De single kwam op nummer 8 in de Single Top 100.

Wilt u Ekkel boeken voor een optreden? Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Stef Ekkel spreekt graag over:

Stef Ekkel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Stef Ekkel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21