Rolf Wiek werd bekend met zijn schitterende optredens in het vierde seizoen van de talentenjacht X Factor. Ook daarvoor trad de zanger van Dominicaanse afkomst al regelmatig op. U kunt Rolf Wienk boeken voor een optreden.

X Factor
De goedlachse Wienk verbaasde vriend en vijand met zijn optreden tijdens X Factor. De vloeiend Spaans sprekende zanger stootte onder begeleiding van zijn coach Gordon uiteindelijk door naar de halve finales en zou derde worden.

Gordon was zo onder de indruk van zijn pupil dat hij vastbesloten was alsnog een single met hem uit te brengen. de Na de show tekende Wienk een platencontract bij Sony/BMG en werd zijn debuutsingle Ave Maria uitgebracht. De single werd de volgende dag al verwelkomd op de 25e plek van de iTunes-chart. Vervolgens bracht hij de single Last Flight uit. Overigens veranderde Wienk zijn naam in Rolf Sanchez.

Kempi
Voordat Wienk begon aan zijn X Factor avontuur timmerde hij ook al aan de weg. Zo nam hij met rapper Kempi de single Blijven Wij op, die na zijn doorbraak op televisie op Kempi’s album verscheen.

Wienk, die als groot voorbeeld Michael Bublé heeft, laat met zijn zwoele stem menig vrouwenhart smelten. Wilt u Rolf Wienk zien optreden? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Rolf Wienk spreekt graag over:

Rolf Wienk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rolf Wienk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21