Peter Rip staat bekend als de nieuwe swingende Sinatra. Met zijn uitgebreide repertoire van bigband jazz tot swingdance laat hij menig publiek uit zijn dak gaan. U kunt Peter Rip boeken voor een swingend optreden.

Ervaring
Al meer dan 15 jaar heeft Rip ervaring met optredens op theaterdiners, themafeesten, cabaret en andere evenementen. Door deze veelzijdigheid weet hij exact wat zijn publiek nodig heeft en hoe hij de zaal in beweging krijgt.

Rip weet zowel zingend als presenterend het publiek te vermaken. Hij zingt voor, tussen én met de gasten en voelt de sfeer van de avond feilloos aan. Hij kiest ter plekke welke nummers het meest geschikt zijn voor zijn gasten en past zijn playlist daar op aan.

Bublé
Tijdens zijn optredens komen er nummers voorbij van Frank Sinatra, Michael Bublé , Sammy Davis jr. En Dean Martin. Daarnaast kent hij ook de Nederlandse klassiekers en is hij bekend met de disco-muziek.

Behalve zanger is Rip bovendien dj en bedenker van concepten voor muziek- en dansfeesten.

Wacht dus niet langer! U kunt Peter Rip inhuren voor een feestelijk optreden. Neem voor meer informatie of  boekingen contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Peter Rip spreekt graag over:

Peter Rip boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter Rip. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21