Martin Morero (Peter Paul Muller), de joviale zanger uit de hitserie Gooische Vrouwen verovert het publiek, laat hen uit volle borst meezingen en bezorgt een onvergetelijke avond.  U kunt Martin Morero boeken voor een show vol herkenbare hits.

Gooische Vrouwen
Het personage Martin Morero, gespeeld door Peter Paul Muller, was in 2005 voor het eerst te zien in de hitserie Gooische Vrouwen. Morero, een goedhartige volkszanger, beleeft in de serie ups en downs met zijn vrouw Cheryl (Linda de Mol). In de serie zong Morero onder andere het nummer Echte Liefde, dat wekenlang in de Top 40 stond.

Acteur Peter Paul Muller, die het personage van Morero op overtuigende wijze vertolkt, studeerde in 1991 af aan de toneelschool in Maastricht. Vervolgens was hij te zien in de jeugdserie Dag juf, tot morgen en in Richting Engeland.

Zijn echte doorbraak beleefde Muller met de serie All Stars, waarin hij Mark speelt, de overspelige echtgenoot van Roos (Isa Hoes). Na het grote succes van de film volgden er een tv-serie en de tweede film All Stars 2: Old Stars.

Films
Daarnaast schitterde hij in bekende Nederlandse films als De Passievrucht , De Dominee en De Eetclub. Ook van de serie Gooische Vrouwen, waarin hij Martin Morero speelt, werd een speelfilm gemaakt.

U kunt Martin Morero boeken voor een dertig minuten durende tapeshow met daarin tal van herkenbare meezingers. Naast Echte Liefde zingt Morero nummers van bijvoorbeeld André Hazas en Guus Meeuwis. Wilt u Martin Morero inhuren voor een grandioos feest? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Martin Morero spreekt graag over:

Martin Morero boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Martin Morero. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21