Zanger Jacques Herb heeft een uitgebreid repertoire maar vertolkt ook nog altijd (met plezier!) zijn klassieke monsterhit ‘Manuela’. Optredens van Jacques Herb zijn steeds een waar feest van herkenning.

Manuela

Zeeman Jacques Herb zingt graag, doet mee aan diverse talentenjachten en wint in 1970 de Posthoorn Talentenjacht in het Kurhaus in Scheveningen. Die overwinning levert hem een contract op bij Pierre Kartner en een eerste hit: ‘De Toreador’. De grote doorbraak komt een jaar later met het dramatische lied ‘Manuela’, een onverbiddelijke bestseller. Daarna verschijnen onder andere de hitsingles ‘Een man mag niet huilen’ en ‘Werkeloos’.

Eigenwijs

Naast zijn bekende repertoire zingt Jacques Herb ook opera-, musical- en operettenummers.  In 1987 brengt hij het album ‘Eigenwijs’ uit, waarop uitsluitend composities van zijn hand zijn te horen. Na 1992 beleeft hij een geweldige comeback met het album ‘Een weg terug’. Daarop volgen nog diverse succesvolle singles en albums.

 

© Quality Bookings – Almere

Jacques Herb spreekt graag over:

Jacques Herb boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacques Herb. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21