Jacqueline studeerde aan de Rockacademie van Tilburg en was al heel vroeg bezig met muziek. Ze heeft twee kinderen een zoon en een dochter en wonen samen in Haarlem. Op de middelbare school in 1997 werd de band Krezip opgestart. Hier heeft ze vele ervaringen mee mogen delen tot dat er in 2009 echter word besloten om een laatste concert te geven. Dit was niet het einde van een muzikale carrière maar het begin van een solo carrière. Ze begon met het album Good life die onder andere gemaakt werd met Peter Hoekstra de gitarist van de toenmalige band Krezip.

Dit album Good Life kwam terecht op de derde plaats in de album top 100. Vervolgens is Jacqueline regelmatig te horen in het jeugdprogramma Het Klokhuis en is te gast geweest als zangzangeres in het muziekproject Ayreon. In 2006 met de TMF Awards zorgt Jacqueline samen met Partysquad en Extince en Caprice  voor de opening van het evenement.

Ze mag samenwerken met artiest Alain Clark, waar ze het liedje Wherever I Go maakt en vervolgens te horen is in de senseo reclame. Deze werd uiteraard ook als single uitgebracht. Deze grotere stappen in haar carrière geven haar het idee om kleinschalige optredens met nieuw materiaal te verzorgen in bijvoorbeeld Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.

Jacqueline Govaert boeken

Heeft u interesse in het boeken van Jacqueline Govaert maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Quality Bookings – Almere

Jacqueline Govaert spreekt graag over:

Jacqueline Govaert boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacqueline Govaert. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21