De Zandtovenaar, Gert van der Vijver, is de enige zandkunstenaar van Nederland en laat op magische wijze allerlei tekeningen in zand verschijnen. De Zandtovenaar is te zien in de gelijknamige 13-delige televisieserie bij KRO kindertijd. Ook live kunt u zijn kunsten bewonderen. Een visueel spektakel voor bedrijven, evenementen of festivals. Voor jong en oud!

De Zandtovenaar maakt gebruik van fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Zijn werk wordt omlijst met muziek.

Theateract op Maat

Op basis van het thema van uw bijeenkomst maakt De Zand-tovenaar meerdere fascinerende tekeningen naar keuze. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf/instelling. Een indrukwekkend showelement, verrassend voor tijdens uw congres, beurs of seminar.

De Zandtovenaar boeken voor uw evenement?

.

De Zandtovenaar boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van De Zandtovenaar. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21