Daniel Dekker boeken:

Dekker ging na de middelbare school aan het werk als bankemployee. Hij begon zijn radiocarrière bij Radio Capitol. In 1980 ging hij als deejay aan de slag bij Decibel Radio in Amsterdam. Bij dat station werkte hij samen met onder andere Adam Curry, Jeroen van Inkel en Rob van Someren.
Alvorens hij in Hilversum ging werken was hij ook nog werkzaam bij Radio 10. Het was TROS-radiodirecteur Dick de Winter die Dekker naar de landelijke omroep haalde.

Daniel Dekker boeken voor uw evenement

Voor de TROS presenteerde hij op Radio 3 (later 3FM) onder andere de Nationale Hitparade Top 100, de Mega Top 50 en Poster. De laatste aflevering van Poster werd uitgezonden op vrijdag 7 juli 2006.
Op Radio 2 presenteert Daniël op werkdagen voor de TROS tussen 9:00 en 12:00 uur de Gouden Uren. Op zaterdag is hij van 16:00 tot 18:00 uur te horen met het livemuziekprogramma Muziekcafé vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Daarnaast bepaalt hij namens de TROS het beleid van Radio 2 en 3FM.

Daniël Dekker is sinds 2008 juryvoorzitter bij de Marconi Awards, de belangrijkste Nederlandse radiovakprijzen.

Daarnaast is hij ook voorzitter van de supportersvereniging van voetbalclub Ajax in die hoedanigheid is hij ook opgenomen in de onderzoekscommissie van die club om te onderzoeken wat er in de afgelopen 10 jaar goed en fout is gegaan in het beleid van deze voetbalclub en hoe het eventueel anders moet om een topclub te blijven.

Daniel Dekker spreekt graag over:

Daniel Dekker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Daniel Dekker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21