Een optreden van de veelzijdige zanger Bryan B staat garant voor een swingend feest. Op het podium brengt hij oprechte emotie en tastbare sentimenten uit het verleden schijnbaar moeiteloos tot leven.

The Winner is …

Bryan B (Bijlhout) is van Surinaamse afkomst, maar woont sinds 1992 in Nederland. In 1993 imiteert hij Luther Vandross in de Soundmixshow. Jaren later, in 2012, wint hij de talentenjacht The Winner is bij SBS 6.

Uitstraling
Met zijn krachtige stem, zijn performance en geweldige persoonlijke uitstraling is Bryan B een van de weinige zangers die een publiek kunnen bespelen door er simpelweg te zijn. Met zijn schitterende ballads weet hij steevast een gevoelige snaar te raken. Daarnaast zweept hij het publiek op met geweldige powermedleys uit de jaren zeventig. Een optreden van Bryan B leent zich bij uitstek voor een swingend intermezzo of een spetterend einde van uw feest of evenement. Met zijn imponerende postuur en donkere soul-verschijning blaast Bryan B klassieke nummers nieuw leven in. Het genre dat hij tijdens zijn optredens brengt, varieert van swingende nummers tot soft-soul. Naast eigen songs brengt Bryan B ook prachtige nummers van Billy Ocean, Michael Bolton en Luther Vandross ten gehore.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Bryan B. spreekt graag over:

Bryan B. boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bryan B.. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21