Brigitte Nijman begint in de theatergroep Jeans als leadzangeres waarna zij te zien is in verschillende musicals.  Dit doet zij nadat ze afgestudeerd is aan de academie voor lichte muziek in Hilversum. Sindsdien is ze aanhoudend te zien in het theater. Musicals zoals onder andere, The sound of music, Grease en Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer. Ook was zij te zien in televisie series zoals ´Zo ken ik iemand´ en Luifel & Luifel’. Zoals in de ‘The King & I’ en Hercules bied zij haar stem voor diverse tekenfilms en series.

In het jaartal 2006/2007 heeft zij een rol in de jubileum voorstelling van Willeke Alberti. Het jaar daarop volgt een rol in de theaterproducties ‘Musical To the Max’ en ‘A Tribute to the Bee Gees’. Ondanks de vele successen in de musicals is zij ook regelmatig te zien met pianist Cor Bakker. Met onder andere de prachtige liedjes uit het pop en musical repertoire. Met de befaamde Tony Neef treedt Brigitte regelmatig op met het duo ‘Musicals in Motion. Waarin verschillende hoogtepunten uit bekende musicals worden gezongen zoals liedjes uit Evita, Grease en Miss Saigon.

Op zoek naar haar eigen persoonlijkheid. Een ware droom die Brigitte heeft na het zingen van teksten die ze geleend heeft van andere grote artiesten en componisten houd zij zich op dit moment bezig met het opnemen van Nederlands repertoire.

Brigitte Nijman boeken

In het najaar van 2013 word er een nieuw album uitgebracht. Heeft u interesse in het boeken van Brigitte Nijman maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Quality Bookings – Almere

Brigitte Nijman spreekt graag over:

Brigitte Nijman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Brigitte Nijman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21