Big, Black & Beautiful is een van de meest inspirerende girlpower-bands van Nederland. Optredens van de band bestaan uit nummers van hun eigen album en van bijvoorbeeld The Supremes, Three Degrees en Sister Sledge. U kunt Big, Black & Beautiful inhuren voor een optreden.

Meidengroep
Big, Black & Beautiful werd opgericht in 2002. In de eerste voorstelling A Tribute To The Girl Groups brachten zangeressen Rocq-e Harrel, Michelle David en Lucretia van der Vloot op komische wijzen een ode aan de girl groups van de afgelopen decennia. De voorstelling gaat over drie zangeressen die tijdens een auditie bij elkaar worden gebracht om een meidengroep te vormen. Daarnaast laten de zangeressen het wel en wee zien van de diva’s die uiteindelijk ruzie krijgen.

De tweede show BB&B XL trok in 2006 langs de theaters met een show die gaat over de liefde.  De dames zingen over hun liefdes perikelen. In de show was er bovendien een rol voor Hajo Bruin weggelegd.

De derde show van Big Black & Beautiful was helemaal gewijd aan muziek. De artiesten zongen in Big Black & Beautiful in Concert nieuwe nummers en songs uit de voorgaande voorstellingen.

Album
Nadat Big, Black & Beautiful twee live-cd’s en een live-dvd had uitgebracht was het in 2008 tijd voor een studioalbum. Deze plaat, Everything’s Changing werd in 2009 uitgebracht. Op het album staan dertien nummers.

In 2009 stond Big, Black & Beautiful bovendien in de Heineken Music Hall voor een eenmalig concert. Het optreden, waarin nummers van het album en uit de theatershows werden gezongen, was geheel uitverkocht.

U kunt Big, Black & Beautiful inhuren en genieten van een avond vol soul en girlpower. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Big, Black & Beautiful spreekt graag over:

Big, Black & Beautiful boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Big, Black & Beautiful. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21