20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Zaid El Ouardani

Zaid El Ouardani als spreker boeken

Zaid is een echte Gen-Z spreker die niet alleen inspireert, maar ook motiveert over de kracht van de nieuwste benadering op sociale media. Van merkbeleving, personeelswerving of campagne doorvertalingen naar populaire short video kanalen als TikTok, Instagram Reels of YouTube Shorts. Dit door middel van content en influencers- & creators. Als mede-oprichter van reclamebureau OnSocial Agency, dat zich volledig richt op short video, weet Zaid je alle ins & outs te vertellen over de nieuwste benadering en brengt hij de TikTok ForYou-pagina naar jouw evenement.

Zaid El Ouardani

Founder OnSocial Agency

Begin 2023 richtte Zaid El Ouardani samen met Influencer & Creative Lead Aldwin van Pareren OnSocial Agency op.

OnSocial Agency is een full-service reclamebureau dat zich focust op short video en daarmee de nieuwe benadering naar consumenten toe. OnSocial Agency helpt bedrijven met het opzetten en monitoren van hun short video kanalen om optimaal te schitteren onder hun doelgroep op social media. De services gaan van concepting tot aan producties, brand channel management en influencer- en creator-samenwerkingen.

Dit omvat always-on (of liever “Always-in”) social media strategieën, short video producties, campagne doorvertalingen naar TikTok, Reels of YouTube Shorts, tot aan SEO-optimalisatie door middel van short video.

Inmiddels staat OnSocial Agency in de Who To Watch Agency 2023 van vakblad Fonk Magazine.

Wat is Short-Video?

Short-video staat voor korte verticale filmpjes die makkelijk te bekijken zijn op zowel mobiel als desktop. Dit kan Social Media Content, Animatie of “how-to” content (een moderne gebruikershandleiding) zijn. Wist je dat het grootste gedeelte van de (vooral Gen-Z) consumenten informatie opzoekt via hun mobiel en niet meer altijd via Google? Daardoor is short-video niet alleen een contentmechanisme maar ook een zoek- en ontdekkingmechanisme. In de sessies van Zaid vertelt hij je meer over hoe je shortvideo kunt inzetten voor jouw eigen doelstellingen en waar je rekening mee moet houden om geen fouten te maken.

Biografie Zaid

In 2009 begon Zaid met het maken van YouTube video’s. Vanaf 2012 verdiepte hij zich in wat er zich achter de schermen van YouTube afspeelt. Zo was hij in 2015 al verantwoordelijke voor de  influencers bij Alveum. In dit hetzelfde jaar behaalde hij zijn eerste YouTube Certified papieren.

Uiteindelijk werden YouTubers influencers door de stijgende populariteit van Instagram, Snapchat en andere social media kanalen. Zaid starte in 2017 Influencer Management bureau Socialz, waar hij verschillende influencers begeleidde.

In september 2019 begon Zaid als stagiair bij GoSpooky. Na zijn stageperiode is hij gebleven in de functie van Social Media Manager. Daar werkte hij onder meer aan diverse TikTok kanalen voor merken als JBL, Rituals & Hema en voerde hier de productietaken uit. Short- video werd steeds populairder daardoor koos  Zaid zijn kennis over short- video en influencers mee te nemen naar diverse reclame bureau’s. Na een succesvolle TikTok wervingscampagne voor een grote Nederlandse telecom provider besloot Zaid samen met Aldwin de handen in één te slaan om deze benadering van short video de focus te maken van het reclame bureau OnSocial Agency.

Zaid deelt zijn kennis over, short- video richting verschillende doelgroepen en wat deze benadering zo uniek maakt, hoe je influencers marketing op een krachtige manier inzet en wat de potentie is voor merken & ondernemers.

Hiernaast was Zaid één van de gezichten van de SIRE-campagne rondom hun 50-jarig jubileum, was hij in de rol als reporter actief bij NPO 3FM en onderdeel van de DenkTank op NPO Zapp.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Zaid El Ouardani

"Vaak wordt in het onderwijs enigszins negatief gekeken naar het veelvuldig gebruik van de mobieltjes door de jeugd. Zelfs de overheid bekommert zich hierover binnen het onderwijs. "Mobiel thuis of in de kluis?". Om toch in verbinding te blijven is het goed de de leerling te begrijpen om duidelijk te krijgen wat maakt dat zij veel op hun mobiel zitten. Het is goed om als volwassenen een completer beeld te hebben van de andere kant van het mobiele telefoongebruik. De positieve kanten. Dat was voor mij een eye opener. Veel nieuwe informatie ontvangen van Zaïd. Ook met het oog op de (onderwijs)toekomst. Kortom; een leerzame en leuke middag gehad."

― Feico Wiersma
Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Zaid El Ouardani inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Zaid El Ouardani
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers