Info & boekingen
Spreker Sophia Tienstra - Media Strateeg & ondernemer Copyright foto: Rianne Barger

Sophia Tienstra Media Strateeg & ondernemer

Sophia Tienstra als spreker boeken

De 32e jarige brunette is media strateeg en een ondernemende, creatieve duizendpoot .  Na haar Master ‘Media Entertainment & Populaire Cultuur’ aan de UVA waarin zij zich specialiseerde in merk-gerelateerd gedrag op social media en subculturen & lifestyles is Sophia Tienstra aan de slag gegaan als ondernemer en presentatrice.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Sophia Tienstra
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

ACHTERGROND:
Zij deelt ruim zeven jaar haar visie over ‘influencer marketing’ en werk als online media strateeg voor merken, artiesten en Rijksoverheid. Zij helpt hen met het opbouwen van een online community of het bereiken van hun doel middels de inzet van social media en influencers.  Denk hierbij aan namen als Nick & Simon en Mark Rutte  (VVD).  Ook produceert zij commerciële branded video’s voor organisaties als Pampers, Prenatal en Bol.com en zet  samenwerkingen op voor bekende influencers.

Naast haar werk achter de schermen heeft Sophia jarenlang columns geschreven voor Cosmpolitan, interviewde zij succesvolle ondernemers voor Quote Magazine en presenteerde zij 4 jaar lang LXRY TV op SBS6 als lifestyle deskundige. Samen met Rijksoverheid organiseert zij jaarlijks het geroemde ‘Women Empowerment Event’. Dit evenement legt een brug tussen de ambassadeurs, duurzame ondernemers en vrouwen met een stem in de media met een focus op empowerment, diversiteit en duurzaamheid.

 PRESENTATIES: SOCIAL MEDIA, LIFESTYLE & GENERATIE-EXPERT
Als social media en lifestyle & millenial expert deelt Sophia enthousiast presentaties over de thema’s: influencer marketing & social media en Generatie-X,Y,Z.  Waarbij deze twee presentaties ook kunnen worden samengesmolten. Voor bedrijven inspirerende presentaties om kennis op te doen over het opbouwen van een online community en  het uitzetten van social media strategieën. Ook kan zij jouw onderneming kennis laten maken met het (media)gedrag van de generaties X,Y, Z-generaties en de trends die zich voordoen om jouw gewenste doelgroep beter te leren kennen en zal helpen om de gewenste generatie aan te spreken!

DAGVOORZITTERSCHAP
Sophia is ook inzetbaar als dagvoorzitter. Ze zal zich verdiepen in het bedrijf en de sprekers en met haar vrolijke energie het publiek activeren om actief te luisteren en deel te nemen.  Zij weet door haar jarenlange media-ervaring exact wanneer zij moet luisteren of moet doorvragen. Haar stijl is luchtig, zij is ad rem en heeft gevoel voor humor. Sophia leidt het event in goede banen, stelt jury-, panelleden, sprekers en andere gasten voor aan het publiek, leidt vragen- en discussierondes en interviewt deze gasten. Ook denkt zij graag vooraf mee bij een kennismakingsgesprek over de puntjes op de i.

Door haar gevarieerde werkzaamheden heeft zij nu bijna 20.0000 volgers op Instagram aan wie zij korte fragmenten uit haar privé leven toont.  En beheert het YouTube-kanaal MommProof.TV voor millenial moms.

Meer informatie & boekingen

Sophia Tienstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Sophia Tienstra
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers