20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sophia Tienstra

Sophia Tienstra als spreker boeken

Sophia is een ondernemende, creatieve duizendpoot.  Na haar Master ‘Media Entertainment & Populaire Cultuur’ aan de UVA waarin zij zich specialiseerde in merk-gerelateerd gedrag op social media en subculturen & lifestyles is Sophia Tienstra aan de slag gegaan als ondernemer, media strateeg en presentatrice. Zij verovert nu succesvol Europa met LX MATTEN; luxe droog- en schoonloop matten op maat!

Sophia Tienstra

Media Strateeg & ondernemer

ACHTERGROND:

Ruim 10 jaar deelde Sophia haar visie over ‘lifestyle & influencer marketing’ en werkt als online media strateeg voor merken, artiesten en Rijksoverheid.  Zij hielp hen met het opbouwen van een online community of het bereiken van hun doel middels de inzet van social media en influencers.  Denk hierbij aan namen als Nick & Simon en de premier Mark Rutte  (VVD).  Ook produceerde zij commerciële branded video’s voor organisaties als Pampers, Prenatal (MommyProof.TV) en Bol.com en begeleidde influencers met hun samenwerkingen.

Maar inmiddels is haar nieuwste bedrijf LX MATTEN ontploft. Zij verkoopt luxe droog- en schoonloop matten in verschillende designs en bouwde wederom een online community op social media.

PRESENTATIES: SOCIAL MEDIA, LIFESTYLE & GENERATIE-EXPERT

Als social media expert deelt Sophia enthousiast presentaties over het bouwen, bereiken en vasthouden van online communities en influencer marketing. De theorie combineert zij met persoonlijke verhalen uit de praktijk. Een inspirerende presentatie met praktische tips om kennis op te doen over het opbouwen van een online community en het uitzetten van social media strategieën. Ook kan zij jouw onderneming kennis laten maken met het (media)gedrag van verschillende generaties en bespreekt zij de online trends en kansen om jouw gewenste doelgroep beter te leren kennen. Daarbij is er ook altijd ruimte voor vragen en discussies!

Door haar gevarieerde werkzaamheden heeft zij ruim 15.000 volgers op Instagram aan wie zij korte fragmenten uit haar privé leven toont.

Meer informatie & boekingen

Sophia Tienstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sophia Tienstra

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Sophia Tienstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Sophia Tienstra
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers