20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lotte de Man
Exclusief bij
Quality Bookings

Lotte de Man als spreker boeken

Lotte de Man is wanneer je op zoek bent naar een inspirerende spreker die jouw publiek kan meenemen in de wereld van Personal Branding, de juiste keuze. Met haar ruime ervaring en unieke formule biedt zij een lezing die niet alleen informatief is, maar ook interactief en vol praktische tips. In dit artikel lees je alles over de expertise van Lotte, de onderwerpen die zij behandelt en waarom haar lezing een must-have is voor jouw evenement.

Lotte de Man

Employer Branding

Personal Branding en storytelling is de kunst van het jezelf als merk neerzetten. In een wereld waar social media een steeds grotere rol speelt, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf online presenteert. Lotte de Man is een expert op dit gebied en helpt je graag om jouw personal brand te ontwikkelen. Zij biedt lezingen aan over onder andere de basis van Personal Branding, de do’s en don’ts en hoe je dit kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. Of je nu een salesmanager, ondernemer of HR-manager bent, Lotte heeft voor iedereen waardevolle tips.

Lotte de Man inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en snel. Via de website kun je direct contact opnemen met meer dan 1070 sprekers, waaronder Lotte de Man. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en kun je een boekingsgarantie afsluiten om zeker te zijn van je boeking. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat je altijd de beste match hebt voor jouw evenement. Neem dus snel contact op en zorg dat je Lotte de Man niet misloopt!

Biografie van Lotte de Man

Vier jaar geleden begon Lotte de Man met haar LinkedIn-strategie. Ze had geen commerciële doelstelling, maar wilde af van haar stagiaire imago en meer autoriteit verwerven op het gebied van marketing. Dat bleek al snel een schot in de roos. Haar volgersaantal groeide van 200 naar 18.000 en maandelijks bereikt zij maar liefst 500.000 profielen. Lotte weet haar doelgroep te inspireren en te enthousiasmeren met haar kennis en ervaring op het gebied van marketing.

Lotte heeft haar ervaringen omgezet in een unieke Personal Branding formule. Deze formule is de basis van haar lezingen en workshops, waarin zij anderen helpt om hun personal brand online in te zetten. Met haar formule heeft zij al veel mensen geholpen om hun persoonlijke en organisatiedoelen te bereiken. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe leads, het vergroten van de zichtbaarheid en vindbaarheid of het aantrekken van goede werknemers en stagiaires, Lotte weet precies hoe je dit moet aanpakken.

Personal Branding is volgens Lotte de meest effectieve marketingstrategie van 2022. Het is een jonge professie die nog in de kinderschoenen staat, maar de ontwikkelingen gaan snel. Steeds meer mensen zien in dat verbinding maken belangrijk is en dat je op deze manier een duurzame marketingstrategie kunt opbouwen. De maatschappij en social mediakanalen zijn hier al op ingericht en het is dan ook de perfecte tijd om te starten met Personal Branding.

Lotte spreekt regelmatig bij bedrijven en hogescholen door het hele land. Ze werkt samen met PixelX om haar formule voortdurend te verbeteren. Het resultaat is een duurzame marketingstrategie die zij inzet voor veel mooie bedrijven.

Naast Personal Branding is Employer Branding een ander belangrijk onderdeel van Lotte’s lezingen. Employer Branding gaat over het inzetten van medewerkers als ambassadeurs van het bedrijf. In een tijd waarin arbeidskrapte een groot probleem is, is het belangrijk om als aantrekkelijke werkgever gezien te worden. Het ‘wij-van-WC-Eend’ effect waarbij bedrijven zichzelf aanprijzen werkt niet meer. De mening van medewerkers heeft veel meer impact. Lotte helpt bedrijven om hun medewerkers als ambassadeurs in te zetten en op deze manier een aantrekkelijke werkgever te worden.

Samenvattend, als je op zoek bent naar een inspirerende spreker die jouw publiek kan meenemen in de wereld van Personal Branding en Employer Branding, dan is Lotte de Man de juiste keuze. Met haar unieke formule, ruime ervaring en interactieve lezingen biedt zij een waardevolle toevoeging aan jouw evenement. Neem dus snel contact op met Quality Bookings en zorg dat je Lotte de Man niet misloopt!

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Lotte de Man

"Gaat er 100% voor, maar houdt ook oog voor de mens. Open, helder, duidelijk, direct en creatief."

― Theo Brack

"Lotte is heerlijk praktisch, betrokken en vol energie, aanrader!"

― Jeroen Lampe

"Lotte is een topper! We hebben haar uitgenodigd als trainer op een van onze events. Wat een aanvulling was dat. De combinatie van de kennis die ze heeft, hoe goed ze dit kan overdragen en kan connecten met de deelnemers is een fantastische combinatie! "

― Sam Roobol
Schrijf een review

Video met Lotte de Man

Meer informatie & boekingen

Lotte de Man inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Lotte de Man
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers