Info & boekingen
Spreker Lotte de Man - Employer Branding
Exclusief bij
Quality Bookings

Lotte de Man Employer Branding

Lotte de Man als spreker boeken

Lotte begon 4 jaar geleden met haar LinkedIn-strategie, zonder enige commerciële doelstelling. Ze wilde vooral af van het stagiaire imago en iets meer autoriteit verwerven op haar kennisgebied marketing. Dat bleek al snel goed te werken. Van 200 volgers groeide zij uit naar 18.000 volgers. Met gemiddeld 500.000 bereikte profielen per maand weet zij haar doelgroep te inspireren en enthousiasmeren. De kennis, ervaring en ontwikkelingen die zij heeft opgedaan heeft zij omgezet in een Personal Branding formule. Want de kansen die zij ziet, deelt ze graag met anderen.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Lotte de Man
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Lotte de Man

Jij bent al een personal brand, je moet hem alleen nog online leren inzetten.
Iedereen kan werken aan zijn of haar eigen doelen en samen de doelen van de organisatie behalen. We zijn namelijk allemaal op zoek naar meer verbinding met ons netwerk. Een salesmanager is op zoek naar nieuwe leads, een ondernemer is op zoek naar zichtbaarheid en vindbaarheid én een HR-manager is op zoek naar goede werknemers en stagiaires. Lotte de Man helpt je stap voor stap naar een efficiënte en effectieve Personal Branding of Employer Branding.

Personal Branding is de meest effectieve marketingstrategie van 2022
Personal Branding is een jonge professie, en staat nog in de kinderschoenen. Maar de ontwikkelingen gaan snel én er zijn veel kansen te behalen. Personal Branding is niet voor niets de marketingtrend van 2022. Steeds meer mensen zien in dat verbinding maken belangrijker wordt en dat je op deze manier kan bouwen aan een duurzame marketingstrategie. Niet alleen de maatschappij, maar ook de social mediakanalen zijn hierop ingericht.

Lotte de Man spreekt bij bedrijven en bij Hogescholen door het hele land. Ze werkt samen met PixelX voortdurend aan de verbetering van haar Personal Branding formule. Met als resultaat een duurzame marketingstrategie die ze voor veel mooie bedrijven inzet.

Personal Branding
Personal Branding is een marketingstrategie die voor vele nog vrij nieuw is. Waar we al jaar en dag vanuit een bedrijfsnaam communiceren over onze dienstverlening of product is het bij Personal Branding de bedoeling dat we dat doen vanuit een persoon. Waarom? Omdat we veel beter kunnen verbinden van mens tot mens. Mensen doen zaken met mensen, daarom nemen we ook veel sneller iets aan van een mens dan van een merk. Door personen als autoriteit in de markt te zetten zullen potentiële klanten waarde hangen aan hun product of dienst.

Employer Branding
Medewerkers inzetten als ambassadeurs, dat is hoe je als aantrekkelijke werkgever gezien zal worden. De wervingsvraagstukken zijn groter dan ooit tevoren. De arbeidskrapte is in iedere branche een probleem, daarom wordt het steeds belangrijker om als aantrekkelijke werkgever gezien te worden. Dat ga je niet doen door vanuit een bedrijfsprofiel op social media te roepen dat je zo’n ontzettend tof bedrijf bent. Het ‘wij-van-WC-Eend’ effect treedt dan op. De mening van jouw medewerkers heeft hierin veel meer impact. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich als echte ambassadeurs gaan profileren online? Daar helpt Lotte je bij op weg.

Meer informatie & boekingen

Lotte de Man inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Lotte de Man
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers