20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ylva Poelman

Ylva Poelman als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende en talentvolle spreker in Nederland? Zoek niet verder! Ylva Poelman, een naam die synoniem staat voor innovatie en creativiteit, staat klaar om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. In dit artikel ontdek je waarom je Ylva Poelman als gastspreker zou moeten boeken, welk onderwerp ze beheerst, en hoe je haar kunt inhuren voor een boeiende lezing. Lees verder en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze bijzondere spreker te bieden heeft.

Ylva Poelman

Bio-inspired Innovation

Over Bio-inspired Innovation

Innovatie is een cruciaal aspect van succesvolle bedrijven en organisaties. Maar wat als we je vertellen dat innovatie niet alleen te maken heeft met producten, maar ook met businessmodellen, organisatorische processen, marketingstrategieën en leiderschap? Ylva Poelman is een autoriteit op het gebied van bio-inspired innovation, ook wel bekend als bionica en biomimicry. Ze heeft de natuur omarmd als een onuitputtelijke bron van inspiratie voor baanbrekende innovaties.

De natuur heeft bijna vier miljard jaar aan experimenten doorstaan en heeft oplossingen ontwikkeld die efficiënt, duurzaam en effectief zijn. Ylva Poelman gebruikt bio-inspired innovation als een praktische methode om de natuur te benutten als inspiratiebron voor out-of-the-box innovaties. Of het nu gaat om een trein met een ijsvogelneus, zelfsturende teams geïnspireerd op spreeuwen, zelfreinigende lotusverf of bedrijfsstrategieën gebaseerd op overlevingsstrategieën van organismen, Ylva laat zien hoe de natuur ons de weg wijst naar innovatieve oplossingen.

Waarom zou je kiezen voor bio-inspired innovation? Omdat het de deur opent naar ongekende mogelijkheden. De natuur heeft al de meest complexe problemen opgelost, en Ylva Poelman kan je laten zien hoe je deze natuurlijke wijsheid kunt toepassen in jouw zakelijke context. Of je nu op zoek bent naar duurzamere technologie, effectiever leiderschap, creatievere marketingstrategieën of slimmere organisatorische processen, bio-inspired innovation biedt een schat aan inspiratie.

Ylva Poelman neemt je mee op een reis door de natuur, waarbij ze voorbeelden deelt van innovaties die zijn gebaseerd op biologische principes. Ze laat zien hoe je deze principes kunt vertalen naar praktische toepassingen in diverse domeinen, variërend van medische technologie tot architectuur en van teambuilding tot duurzaamheid. Als gastspreker brengt ze de magie van de natuur naar jouw evenement, en inspireert ze jouw publiek om op een geheel nieuwe manier naar innovatie te kijken.

Biografie van Ylva Poelman

Ylva Poelman is een unieke en visionaire spreker die de wereld van innovatie en creativiteit op zijn kop zet. Met een achtergrond in natuurkunde en sterrenkunde, en haar rol als zelfstandig innovatieadviseur bij Ynnovator, heeft Ylva zichzelf gevestigd als een pionier op het gebied van bio-inspired innovation in Nederland.

Haar reis begon met het mede-oprichten en leiden van een innovatief ICT-bedrijf, dat ze uiteindelijk verkocht aan een concurrent. Maar Ylva’s passie voor innovatie reikte verder dan technologie alleen. Ze begreep dat innovatie de sleutel is tot het overleven en gedijen van bedrijven in een wereld die voortdurend verandert.

Vandaag de dag is Ylva Poelman toegewijd aan het inbedden van innovatie in het DNA van bedrijven en organisaties. Ze gelooft dat inspiratie uit de natuur kan leiden tot revolutionaire doorbraken in allerlei sectoren. Haar expertise strekt zich uit over een breed scala van onderwerpen, waaronder leiderschap, duurzaamheid, creativiteit, ICT en techniek.

Ylva heeft haar inzichten gedeeld in meer dan honderd columns over bio-inspired innovation in dagblad Trouw, onder de titel ‘De Bionische Vrouw’. Daarnaast is ze medeauteur van het boek ‘Leiderschap in de digitale wereld’, dat een top 10-notering bereikte bij managementboek.nl.

Als spreker en workshopfacilitator heeft Ylva Poelman talloze congressen, bedrijven en organisaties geïnspireerd met haar unieke benadering van innovatie. Haar lezingen en workshops bieden een frisse kijk op hoe de natuur ons kan leiden naar innovatieve oplossingen in de moderne wereld.

Kies voor Ylva Poelman als gastspreker en ervaar de kracht van bio-inspired innovation uit de eerste hand. Haar diepgaande kennis, inspirerende persoonlijkheid en vermogen om complexe concepten eenvoudig over te brengen, maken haar de perfecte keuze voor jouw evenement. Boek haar vandaag nog en laat je publiek versteld staan van de mogelijkheden die de natuur te bieden heeft.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Ylva Poelman

Schrijf een review

Video met Ylva Poelman

Meer informatie & boekingen

Ylva Poelman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ylva Poelman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers