Wilt u op een aansprekende manier achter de schermen van de modewereld kijken? Wilt u de gasten van uw congres of evenement kennis laten maken van de ins en outs van social media en het fenomeen ‘vloggen’? Dan is Yara Michels inhuren als spreker, inspirator en presentator een goede keus. Er zijn weinig ‘power girls’ met zoveel praktijkkennis en –ervaring die u voor uw evenement kunt boeken.

Ook u kunt Yara Michels inhuren

Haar Engelstalige blog Chapter Friday trekt dagelijks duizenden unieke bezoekers. Het bijbehorende motto, Because today is the day, is een belangrijke inspiratiebron. Ook als spreker, presentator en dagvoorzitter houdt Yara Michels vast aan dit levensmotto. Bedrijven die haar in die rol inhuren, maken kennis met een gedreven ‘power girl’ die weet hoe online succesvol zijn in elkaar zit en bijdraag aan zakelijk succes. Yara zelf is daar het levendige voorbeeld van.

Yara Michels staat model voor het klassieke succesverhaal. Op jonge leeftijd begint ze vanuit haar studentenkamer te bloggen. Haar eerste online geesteskind lanceert ze in 2009 en heet This chick’s got style. Haar initiatief vindt massaal navolging. Haar serieuze aanpak en stijl levert Yara in 2014 de prestigieuze Bloglovin’ Award op. Yara Michels’ enorme succes als blogger, vlogger en zakenvrouw maakt dat veel bedrijven haar inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Inspirerende mode- en carrièrevrouw boeken als spreker

Yara is een zeer inspirerende spreker. Ze weet letterlijk alles over mode. Daarover zei ze in een interview met lifestyle magazine LINDA: ‘Mode geeft je de kans om in één seconde te vertellen wie je bent’. Mode is echter bij lange na niet het enige thema waarin deze spreker en presentator thuis is. Ze spreekt veelvuldig en met passie over ondernemerschap, marketing, social media en carrière maken.

Zo is Yara Michels presentator voor het Net 5 programma On the Move, waarin ze Nederland doorkruist om carrièrevrouwen te interviewen. Daarnaast verzorgt deze inspirerende blogger, vlogger, spreker en presentator workshops en lezingen om jonge collega-bloggers naar een hoger niveau te tillen. Voor evenementen die in het teken staan van mode en lifestyle is Yara Michels de ideale inspiratiebron en dagvoorzitter.

Contact opnemen met Yara Michels

Wilt u meer weten over de kwaliteiten als spreker of presentator van deze populaire en succesvolle ‘Fashion en Business Chick’? Laat u nader informeren door het Quality Bookings team. Wij kunnen Yara Michels rechtstreeks voor u boeken. Wij adviseren u graag en kundig over een geschikte spreker voor uw evenement en over het inhuren van een dagvoorzitter of presentator.

Yara Michels spreekt graag over:

Yara Michels boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Yara Michels. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21