Xelly Cabau van Kasbergen

Presentatie: Personal Branding

Zie jij jezelf als merk?

Personal branding helpt je bij het vinden van de juiste baan en het maken van promotie. Hoe werkt dit uit Amerika overgewaaide fenomeen? Beschouw jezelf als een merk. Weet wat je uniek maakt en onderscheid je van anderen. Personal branding begint met zelfkennis en het doen van zelfonderzoek. Je moet duidelijk voor ogen hebben wat je zakelijk en privé wilt bereiken en wat je levensdoel is. Je moet weten wat je kunt en wat je leuk vindt. Waar loop je helemaal warm voor? Waar heb je een bloedhekel aan?

Zie jezelf als merk!
Bij Personal Branding beschouw je jezelf als een merk. Vanuit deze gedachte kijk je gericht naar jezelf, je ambities en de (marketing)strategie waarmee je jouw doelen wilt bereiken. Het is daarbij van belang je te onderscheiden van anderen en dit ook uit te dragen, zeker voor professionals in de zakelijke dienstverlening.

Xelly Cabau van Kasbergen
Xelly heeft meerdere sterren onder handen genomen zoals natuurlijk zuslief  Yolanthe maar ook Danie Bles en Sylvie Meis. Ook verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Glossy en Grazia en heeft ze een tweewekelijks item bij life4you. Hoe zet Xelly zichzelf als merk in de markt en hoe gaat ze om met haar eigen profilering op social media en internet? In deze interactieve presentatie leert Xelly u de fijne kneepjes van het personal branden en hoe u social media en bloggen kunt inzetten voor het versterken van uw merk. Of u merk nou uzelf bent of het merk van een grote corporate, Xelly heeft praktische tips waar iedereen direct mee aan de slag kan gaan.

De lezing van Xelly is exclusief te boeken bij Quality Bookings.

Xelly Cabau van Kasbergen spreekt graag over:

Xelly Cabau van Kasbergen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Xelly Cabau van Kasbergen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21