20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Xelly Cabau van Kasbergen - Make-up artist

Xelly Cabau van Kasbergen als spreker boeken

Zoek je een inspirerende, dynamische gastspreker voor je evenement? Dan is Xelly Cabau van Kasbergen de perfecte keuze. Bekend als make-up artist, hairstylist en auteur, brengt Xelly een unieke mix van expertise in schoonheid en persoonlijke ontwikkeling. Haar presentaties zitten vol praktische tips, inspirerende verhalen en persoonlijke anekdotes, waardoor ze een breed publiek aanspreekt. Of het nu gaat om een masterclass in beauty, een motiverende lezing over zelfvertrouwen, of haar ervaringen in de entertainmentindustrie, Xelly weet haar publiek altijd te boeien en te inspireren.

Xelly Cabau van Kasbergen

Make-up artist

Xelly Cabau van Kasbergen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Xelly Cabau van Kasbergen een frisse, energieke sfeer op je evenement. Met haar ervaring in de media en entertainment, gecombineerd met haar kennis over schoonheid en persoonlijke ontwikkeling, kan ze een breed scala aan onderwerpen vakkundig aan elkaar rijgen. Xelly is bijzonder sterk in het creëren van een ontspannen, interactieve sfeer waarbij ze het publiek moeiteloos betrekt. Haar specialisaties liggen bij thema’s als lifestyle, wellness, zelfvertrouwen en empowerment, waardoor ze perfect past bij evenementen die deze onderwerpen centraal stellen.

Over beauty en persoonlijke ontwikkeling

Xelly Cabau van Kasbergen is een autoriteit op het gebied van beauty en persoonlijke ontwikkeling. In haar lezingen deelt ze haar uitgebreide kennis over make-up, haarverzorging en styling, gecombineerd met waardevolle inzichten in hoe deze elementen bijdragen aan persoonlijke kracht en zelfvertrouwen. Ze gaat in op de laatste trends, maar ook op tijdloze technieken. Haar presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend, ideaal voor wie meer wil leren over de kracht van uiterlijke verzorging als middel voor persoonlijke groei.

Xelly Cabau van Kasbergen inhuren voor een lezing

Het boeken van Xelly Cabau van Kasbergen voor een lezing is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te begeleiden bij elke stap. Van het eerste contact tot de uiteindelijke realisatie van je evenement, wij zorgen voor een soepel en zorgeloos proces. Onze All-Inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie geven je de zekerheid van een geslaagde samenwerking. Neem contact met ons op, bespreek je wensen en wij regelen de rest, inclusief het afstemmen van de inhoud met Xelly, zodat de lezing perfect aansluit bij je evenement.

+ lees meer

Biografie van Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly Cabau van Kasbergen, geboren in 1989, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende make-up artists en hairstylists in Nederland. Haar passie voor beauty begon al op jonge leeftijd, wat resulteerde in een succesvolle carrière in de wereld van make-up en styling. Ze werkte samen met bekende namen in de mode- en entertainmentindustrie en bouwde een indrukwekkend portfolio op.

Haar talent bleef niet onopgemerkt, en al snel werd Xelly een bekend gezicht op televisie en in de media. Ze deelde haar kennis en expertise in verschillende televisieprogramma’s en schreef columns voor bekende tijdschriften. Haar vaardigheden en charmante persoonlijkheid maakten haar tot een geliefd figuur onder zowel collega’s als het grote publiek.

Naast haar werk in de media, heeft Xelly ook verschillende boeken geschreven over make-up en hairstyling, waarin ze haar geheimen en technieken deelt. Deze boeken zijn niet alleen een weerspiegeling van haar vakmanschap, maar ook van haar vermogen om haar kennis op een toegankelijke en inspirerende manier over te brengen.

Xelly’s betrokkenheid bij liefdadigheidsorganisaties en haar inzet voor maatschappelijke kwesties tonen haar veelzijdige persoonlijkheid. Ze zet zich actief in voor thema’s als zelfacceptatie en vrouwenempowerment, wat haar tot een nog inspirerendere figuur maakt.

Met haar uitgebreide ervaring en charismatische aanwezigheid is Xelly Cabau van Kasbergen een uitzonderlijke spreker en dagvoorzitter. Haar lezingen zijn een mix van professionele inzichten, persoonlijke verhalen en praktische tips, waardoor ze een onvergetelijke toevoeging is aan elk evenement. Haar vermogen om te inspireren en te motiveren, samen met haar diepgaande kennis van beauty en persoonlijke ontwikkeling, maken haar een ideale keuze voor uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen.

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen deskundig is, maar ook echt een verschil kan maken voor je publiek, dan is Xelly Cabau van Kasbergen de perfecte keuze. Boek haar nu en ervaar de kracht van haar inspirerende verhaal.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Xelly Cabau van Kasbergen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Xelly Cabau van Kasbergen

Meer informatie & boekingen

Xelly Cabau van Kasbergen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Xelly Cabau van Kasbergen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers