20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wiggert Meerman
Exclusief bij
Quality Bookings

Wiggert Meerman als spreker boeken

De succesvolle ondernemer, podcast host (Eindbazen) en spreker staat bekend om zijn avonturen bij inheemse indianenstammen. In zijn lezingen combineert hij de lessen die hij daar leerde met hands-on persoonlijk leiderschap.

Wiggert Meerman

Persoonlijk leiderschap

Met organisaties die hem inhuren voor een lezing, deelt Wiggert Meerman een indrukwekkend relaas over zijn eerdere burn-out en de daaropvolgende wederopstanding bij een indianenstam in de Amazone. Het is een aangrijpend verhaal over persoonlijk leiderschap en wilde indianenrituelen dat het publiek aan het denken zet, maar vooral ook inspireert om de eigen dromen en ambities na te jagen.

Biografie van Wiggert Meerman

Wiggert Meerman wordt geboren in Noord-Brabant en groeit op in Heesch onder de rook van Oss. In zijn jeugd ontwikkelt hij een passie voor sport en beoefent hij onder meer Braziliaans Jiu Jitsu, Mixed Martial Arts en Grappling op hoog niveau. De keiharde training en deelname aan verschillende Europese en wereldkampioenschappen leggen de basis voor een topsportmentaliteit die hem in zijn verdere leven goed van pas blijkt te komen.

Ook buiten de sport is Wiggert goed in hard werken, gedegen voorbereiden en onder druk presteren. Toch blijkt die mentaliteit zich in zijn professionele leven tegen hem te keren. Wanneer hij als ondernemer lange tijd dag en nacht aan zijn start-up Eazier werkt, krijgt hij de onvermijdelijke burn-out die hem doet besluiten om in 2016 afscheid te nemen van het bedrijf.

Persoonlijke groei door leven bij een indianenstam

Wat volgt is een periode van persoonlijke heroriëntatie. Wie ben ik? Wat wil ik met mijn leven? Wat is mijn missie? Het zijn de vragen die Wiggert zichzelf stelt en die hem naar een indianenstam in de Amazone leiden. Zes weken lang verblijft hij in ‘de heilige ruimte’, een eenzame plek middenin de jungle. Hij volbrengt er een loodzwaar ritueel dat de indianen al eeuwen gebruiken voor persoonlijke groei.

Aan bedrijven die hem inhuren als spreker voor een lezing, vertelt Wiggert op onderhoudende wijze hoe hij tijdens zijn verblijf bij de stam geconfronteerd wordt met zijn eigen demonen. Hoe sluit je vrede met het verleden? Hoe maak je een nieuwe start? Zijn tijd bij de indianen laat hem anders naar de wereld kijken,  maar vooral naar zichzelf. Hij komt erachter waarom hij altijd zo aan het streven is naar perfectie, erkenning en succes.

Spreker met wilde indianenverhalen

Tijdens zijn verblijf in de Amazone krijgt de gedreven ondernemer opdracht om zijn inzichten en geleerde levenslessen op te schrijven om deze later te delen met de wereld. Het resultaat is een bijzondere lezing, waarvoor grote organisaties en bedrijven hem geregeld boeken. De presentatie vormt een unieke combinatie van wijze levenslessen, hands-on persoonlijk leiderschap en letterlijk: wilde indianenverhalen die het publiek nooit zal vergeten.

De anekdotes van Wiggert over de mensen in het regenwoud zijn bijzonder, soms bijna magisch en confronterend. Het leven in de jungle kent namelijk geen burn-outs en depressies. De indianen leven zonder westerse luxes zoals wifi, social media, elektriciteit of überhaupt stromend water. Ze helen zichzelf van ziekte door het regenwoud, zonder apotheek of ziekenhuis. Het is de puurste manier van leven die wij als mens kennen: in harmonie met de natuur.

Wiggert Meerman inhuren voor een lezing

Bedrijven die Wiggert Meerman inhuren als spreker, zijn verzekerd van een lezing die het publiek:

 • Inspireert om in beweging te komen richting ambities & dromen
 • Inzicht biedt in beperkende overtuigingen en hoe je deze ombuigt naar kracht & actie
 • Doet beseffen dat de realiteit een direct resultaat is van onze gedachten en handelingen
 • Doet beseffen dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze omgang met voor & tegenspoed
 • Praktische tools aanreikt om onszelf weerbaarder te maken en grenzen aan te geven
 • Een prikkel geeft om serieus na te denken over onze huidige realiteit & de toekomst
 • Op motiverende wijze herinnert dat hoe slecht de situatie ook is, er altijd een uitweg is
 • Doet beseffen dat zelfkennis de ware essentie is van (persoonlijk) leiderschap

Boekingen

Wilt u Wiggert Meerman ook inhuren als inspirerend spreker op uw congres of seminar? De behulpzame specialisten van Quality Bookings helpen u graag bij het boeken van deze bijzondere persoonlijkheid. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Wiggert Meerman

"De lezing van Wiggert zet aan tot nadenken over eigenaarschap. Je kan omstandigheden de schuld geven van je ellende. Maar wat als je de regie neemt... Inspirerend verhaal!"

― Linda Land
Schrijf een review

Video met Wiggert Meerman

Meer informatie & boekingen

Wiggert Meerman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Wiggert Meerman
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers