Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem, actrice en presentatrice bracht haar jeugd door in Oud-Beijerland. Inmiddels heeft Vivienne een lange lijst producties waar ze aan meegewerkt heeft op haar naam staan. De vele rollen die ze vervuld heeft in de televisie- en filmproducties maken haar tot een bekende Nederlander. U kunt Vivienne boeken als presentator of interviewer.

Lessen in spel dans en zang
Vivienne van den Assem volgde al vanaf haar dertiende lessen in spel, dans en zang aan het jeugdtheater Hofplein. Haar eerste echte rol speelde ze in 2000 – 2001 in de televisieserie Goudkust. Naast televisierollen in onder andere Onderweg naar Morgen, Zoop en Deadline speelde ze mee in diverse theaterproducties en presenteerde ze mede programma’s als At Nick, Nickelodeon Kids’ Choice Awards, Nationaal Songfestival, Eurovisiesongfestival en Te Leuk om waar te zijn. Ze deed mee aan Wie is de Mol in 2009. Vivienne won bij de Nickelodeon Kids’ Choice Awards prijzen voor beste tv-ster, beste film (Zoop in Afrika) en beste televisieprogramma (Zoop).

Reizen en avontuur
In het leven van Vivienne van den Assem spelen reizen en avontuur en natuurlijk muziek en entertainment een grote rol. Deze jonge getalenteerde vrouw kunt u boeken bij Quality Bookings als presentator of interviewer. Dat ze goed uit de verf komt als presentator heeft u uitgebreid kunnen zien in diverse televisieprogramma’s. Wilt u meer informatie voordat u Vivienne van de Assem boekt? Neem dan contact met ons op.

Vivienne van den Assem spreekt graag over:

Vivienne van den Assem boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Vivienne van den Assem. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21