20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem als spreker boeken

Vivienne van den Assem is niet alleen een vertrouwd gezicht op televisie, maar ook een inspirerende gastspreker die elk evenement verrijkt met haar ervaring en charisma. Met haar achtergrond in de media en als presentatrice, biedt Vivienne een unieke kijk op de wereld van entertainment, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Haar lezingen staan bekend om hun energie, humor en diepgaande inzichten, waardoor ze een ideale keuze is voor evenementen die op zoek zijn naar een spreker die zowel informeert als inspireert.

Vivienne van den Assem

Presentatrice & dagvoorzitter

Media en communicatie zijn onmisbaar in onze hedendaagse samenleving. Vivienne van den Assem, met haar rijke ervaring in de media, biedt fascinerende inzichten in de wereld van televisie, radio en online platforms. Zij spreekt over de impact van media op de maatschappij, de evolutie van communicatiekanalen en de kunst van effectief communiceren. Haar lezingen belichten onderwerpen als mediawijsheid, de kracht van storytelling en de invloed van sociale media. Een lezing van Vivienne is een verrijkende ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamische wereld van media en communicatie.

Vivienne van den Assem inhuren voor een lezing

Het boeken van Vivienne van den Assem voor een lezing is een eenvoudig en soepel proces. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van een efficiënte organisatie. Het begint met een aanvraag waarin uw wensen en de details van het evenement worden besproken. Vervolgens zorgen we voor een snelle offerte en staan we klaar met uitgebreide support om al uw vragen te beantwoorden. Ons All-Inclusive tarievenbeleid garandeert dat er geen onverwachte kosten zijn. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat het inhuren van Vivienne een succesvolle toevoeging aan uw evenement zal zijn.

Biografie van Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem is een veelzijdige Nederlandse presentatrice, actrice en mediapersoonlijkheid, wiens carrière een breed scala aan rollen en ervaringen omvat. Geboren op 15 november 1983 in Oud-Beijerland, ontwikkelde Vivienne al op jonge leeftijd een passie voor acteren en presenteren. Ze studeerde aan de Jeugdtheaterschool Hofplein in Rotterdam, waar ze de basis legde voor haar latere succes in de entertainmentindustrie.

Vivienne’s carrière begon op televisie, waar ze al snel bekendheid verwierf door haar rollen in populaire Nederlandse series. Haar talent voor acteren werd al vroeg herkend en gewaardeerd, wat leidde tot diverse rollen in zowel televisieseries als films. Haar veelzijdigheid en natuurlijke charisma stelden haar in staat om uiteenlopende personages tot leven te brengen, waarmee ze een trouwe fanbasis opbouwde.

Naast acteren, ontwikkelde Vivienne een sterke affiniteit met presenteren. Haar carrière als presentatrice nam een vlucht toen ze verschillende televisieprogramma’s ging presenteren. Ze werd al snel een bekend gezicht op de Nederlandse televisie, waar ze opviel door haar scherpe interviewtechnieken, innemende persoonlijkheid en vermogen om met gemak complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Enkele van haar opmerkelijke televisieoptredens zijn onder meer het hosten van rollen in entertainment-, lifestyle- en sportprogramma’s. Ze was presentator bij “RTL Boulevard”, een dagelijks entertainmentnieuwsprogramma uitgezonden op RTL 4 in Nederland.

Vivienne’s expertise en betrokkenheid

De expertise van Vivienne strekt zich ook uit tot de radiowereld, waar ze actief was als presentatrice. Haar stem en manier van communiceren vinden weerklank bij een breed publiek, waardoor ze een vaste waarde is in de radiowereld. Werken op de radio getuigt van haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen in verschillende mediaformaten.

Succes in de mediawereld heeft Vivienne ook tot een veelgevraagd spreker op evenementen en seminars gemaakt. Ze combineert haar uitgebreide kennis van de media-industrie met persoonlijke anekdotes en inzichten, waardoor haar lezingen niet alleen informatief, maar ook boeiend en persoonlijk zijn. Haar onderwerpen variëren van mediageletterdheid en de impact van sociale media tot persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

Vivienne is niet alleen een professional in haar vakgebied, maar staat ook bekend om haar inzet voor maatschappelijke kwesties. Ze zet haar bekendheid en invloed in om aandacht te vragen voor belangrijke sociale en culturele thema’s, wat haar tot een inspirerend rolmodel maakt.

In haar vrije tijd is Vivienne een gepassioneerd liefhebber van kunst en cultuur. Ze is vaak te vinden bij culturele evenementen en tentoonstellingen, waar ze zich laat inspireren door de creatieve uitingen van anderen. Deze passie voor kunst en cultuur weerspiegelt zich ook in haar werk, waar ze vaak culturele referenties en inzichten deelt.

Vivienne van den Assem staat bekend om haar professionaliteit, warmte en authenticiteit. Haar vermogen om te verbinden met haar publiek, gecombineerd met haar uitgebreide ervaring in de media, maakt haar een uitstekende keuze voor een breed scala aan evenementen en bijeenkomsten. Met Vivienne als spreker op uw evenement, kunt u rekenen op een verrijkende ervaring die uw gasten nog lang zullen herinneren.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Vivienne van den Assem

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Vivienne van den Assem inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Vivienne van den Assem
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers