Info & boekingen
Uri Geller

Uri Geller als spreker boeken

Motiverende lezingen van Uri Geller

Prijsindicatie
€ 10.000 en hoger
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Uri Geller
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Motiverende lezingen van Uri Geller

Wanneer de naam Uri Geller valt, denkt vrijwel iedereen aan “lepels buigen.” Echter, naast ’s werelds bekendste ‘meester van de mystiek’ is Uri al meer dan vier decennia actief als motiverende spreker en is hij erkend als één van de toonaangevende motiverende en inspirerende sprekers ter wereld. Een lezing van Uri Geller is een fantastische spirituele en inspirerende avond met Uri Geller, vol met stimulerende technieken om de energie in uw geest te maximaliseren.

Uitgeroepen tot meest inspirerende spreker ter wereld!

Sinds zijn debuut meer dan veertig jaar geleden, heeft Uri Geller lepels gebogen, kapotte klokken en horloges weer doen lopen en gedachten gelezen op alle zes de continenten. Hij heeft in vrijwel alle toonaangevende kranten en tijdschriften gestaan, zoals  Time, Newsweek, Forbes, Business Week, US NEWS and World Report, Wall Street Journal, Financial Times, Observer, New York Times  en Washington Post, om er maar een paar te noemen.

YPO (Young Presidents Organisation) heeft hem uitgeroepen tot meest inspirerende en motiverende spreker – waarmee hij grote namen als Dr. Henry Kissinger, Generaal Alexander Haig en President Gerald Ford achter zich liet!

Hij heeft lezingen gehouden voor een breed scala aan publiek in verschillende landen, van een groep senators uit de Verenigde staten en beveiligingsfunctionarissen in de zwaarbeveiligde kamer in het Capitool in Washington DC tot de Verenigde Naties.

Op uitnodiging van de Amerikaanse senator Claiborne Pell, voorzitter van de Foreign Relations Committee, was Uri aanwezig bij de gesprekken ter vermindering van nucleaire wapens in Geneve en werd hij gevraagd om de Sovjets ertoe te bewegen het verdrag te tekenen, hetgeen ze deden. Uri werd vergezeld door de destijds toekomstige vicepresident Al Gore en Anthony Lake, nationale beveiligingsadviseur en later het hoofd van de CIA.

Uri heeft daarnaast lezingen en seminars gehouden voor PriceWaterhouseCoopers, de directie van Hallmark, de Royal Geographical Society, Rolls-Royce, Institute of Incorporated Engineers, T Mobile, Moto, Mizuno, Sony, Omron, Novartis, Mensa, Google, Henkel en de Prime Minister’s Conference.

Hij was gastspreker bij de Oxford en Cambridge unions, de universiteiten Yale, Berkeley en Stanford en bij het World Economic Forum 2004 in Davos, Zwitserland, samen met hoogwaardigheidsbekleders als president Bill Clinton, vicepresident Dick Cheney en Steve Forbes. Daarnaast hij ontelbaar veel lezingen en demonstraties gegeven voor liefdadigheidsinstellingen.

Internationale vredesgesprekken
Uri’s motiverende spraakvaardigheden waren cruciaal tijdens internationale vredesgesprekken in Geneve, Zwitserland en Seoul, Korea, waarbij hij hielp om een minnelijk akkoord tot stand te brengen tussen het Rode Kruis, Palestine Red Crescent en Magen David Adom van Israël. Uri werkte samen met de president van Zwitserland, Micheline Calmy-Rey, die de volgende verklaring aflegde tegenover de aanwezige hoogwaardigheidsbekleders: “Uri Geller heeft de vaardigheden die hem zo beroemd hebben gemaakt niet alleen gebruikt om het ijs te breken; de weg naar deze overeenkomst is geplaveid met een aanzienlijk aantal gebogen lepels. Het is mede dankzij zijn talent dat iedereen zich ertoe heeft gezet om zich te richten op het hoofddoel, en daarbij over meningsverschillen heen te stappen met betrekking tot secundaire details, op cruciale momenten.”

Hoe ziet een lezing van Uri Geller eruit?

De lezingen van Uri Geller bestaan uit 1 – 3 uur motiverend, inspirerend, empowerend en meeslepend ‘infotainment’, dat het publiek verwonderd, betoverd, gemotiveerd, enthousiast, herboren en in een veel positievere mentale gemoedstoestand en zelfvertrouwen de zaal zal doen verlaten.

Als er voldoende tijd is, zal er ook ruimte zijn voor een vraag- antwoordsessie hetgeen het publiek in de gelegenheid stelt om Uri vragen te stellen die live op het podium beantwoord worden. En afhankelijk van de grootte van het publiek, is een signeersessie mogelijk na de lezing, zodat iedereen die dat wil Uri kan ontmoeten.

Meer informatie & boekingen

Uri Geller inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Uri Geller
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers