20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Frits de Ruyter de Wildt

Frits de Ruyter de Wildt als spreker boeken

Ben je op zoek naar een unieke gastspreker die jouw evenement kan verrijken met een mix van historisch besef, hedendaagse inzichten en een vleugje humor? Dan is Frits de Ruyter de Wildt jouw ideale keuze. Als 12e generatie nazaat van Nederlands grootste admiraal Michiel de Ruyter, brengt Frits een fascinerende mix van persoonlijke verhalen, historische anekdoten en moderne zakelijke inzichten. In deze pagina duiken we dieper in wat Frits de Ruyter de Wildt uniek maakt als spreker en hoe zijn lezingen kunnen bijdragen aan jouw evenement.

Frits de Ruyter de Wildt

Maritieme geschiedenis en leiderschap

Frits de Ruyter de Wildt als dagvoorzitter boeken

Frits de Ruyter de Wildt excelleert niet alleen als gastspreker, maar ook als dagvoorzitter. Zijn vermogen om historische lessen te verbinden met hedendaagse uitdagingen maakt hem een uitstekende keuze voor congressen en seminars. Zijn benadering, waarbij hij put uit zowel zijn marine-achtergrond als zijn ervaring in het bedrijfsleven, zorgt voor een dynamische en boeiende leiding van jouw evenement.

Over maritieme geschiedenis en leiderschap

Frits de Ruyter de Wildt is een expert op het gebied van maritieme geschiedenis en leiderschap. Zijn lezingen bieden een diepgaand inzicht in hoe historische gebeurtenissen en figuren invloed hebben op moderne leiderschapsprincipes en zakelijke strategieën. Hij behandelt onderwerpen variërend van teamwork en innovatie tot risicomanagement en scenarioplanning, allemaal gekaderd binnen boeiende historische verhalen en persoonlijke ervaringen.

Frits de Ruyter de Wildt inhuren voor een lezing

Het boeken van Frits de Ruyter de Wildt voor een lezing bij Quality Bookings is een gestroomlijnd proces. We zorgen ervoor dat elke stap, van het eerste contact tot de uiteindelijke lezing, soepel en zonder gedoe verloopt. Onze All-Inclusive tarieven, snelle offerte service en uitgebreide support garanderen dat jouw ervaring met ons voldoet aan de hoogste verwachtingen.

Biografie van Frits de Ruyter de Wildt

Frits de Ruyter de Wildt, een naam die geschiedenis ademt, is de 12e generatie nazaat van de legendarische Michiel de Ruyter. Zijn levensverhaal is even fascinerend als zijn voorouder. Geboren in een familie met een rijke maritieme traditie, heeft Frits zijn eigen unieke pad gevolgd. Na een indrukwekkende carrière in de Koninklijke Marine, heeft hij zijn expertise en ervaringen verder uitgebreid in het bedrijfsleven.

Frits’ afstamming, die terug te voeren is tot een portret uit 1662 door Jurriaen Jacobsen, volgt de Salische lijn en is erkend door een Koninklijk Besluit in 1817. Zijn diepe verbondenheid met zijn erfgoed is duidelijk in zijn rol als voorzitter van de Stichting Michiel de Ruyter. Deze stichting bevordert de nagedachtenis van Michiel de Ruyter door middel van diverse culturele initiatieven, waaronder de organisatie van herdenkingen en het bijdragen aan het behoud van erfgoederen.

Zijn bijdrage aan het script van de film “Michiel de Ruyter” en zijn rol in de herdenking van de Tocht naar Chatham, waarvoor hij een onderscheiding ontving, benadrukken zijn toewijding aan het bewaren van deze rijke historie.

Als spreker brengt Frits deze geschiedenis tot leven. Zijn lezingen zijn niet alleen een reis door de tijd, maar ook een verkenning van tijdloze thema’s zoals leiderschap, innovatie en strategie. Zijn vermogen om historische lessen te verbinden met actuele onderwerpen maakt zijn presentaties niet alleen informatief, maar ook uiterst relevant voor moderne professionals.

Frits’ lezingen en workshops zijn op maat gemaakt en kunnen variëren van thema’s als samenwerking en communicatie tot meer specifieke gebieden zoals human resources of risicomanagement. Zijn unieke combinatie van historisch inzicht en praktijkervaring in het bedrijfsleven maakt hem een uitzonderlijke spreker, wiens lessen een blijvende impact hebben op zijn publiek.

In het boeken van Frits de Ruyter de Wildt als spreker voor jouw evenement, kies je niet alleen voor een deskundige met een rijke achtergrond, maar ook voor een ervaring die jouw publiek zal inspireren, motiveren en verrijken. Met zijn unieke perspectief en boeiende vertelstijl is Frits de Ruyter de Wildt een spreker die gegarandeerd indruk zal maken op elke bijeenkomst, congres of seminar.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Frits de Ruyter de Wildt

Schrijf een review

Video met Frits de Ruyter de Wildt

Meer informatie & boekingen

Frits de Ruyter de Wildt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Frits de Ruyter de Wildt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers