Frits de Ruyter de Wildt

Hoezo Crisis? Nieuwe Gouden Eeuw! Directe nazaat van Admiraal Michiel Adriaenszoon de Ruyter, Frits de Ruyter de Wildt, weet als geen ander de huidige economische ontwikkelingen in het historisch perspectief van de Gouden Eeuw te plaatsen. Met smeuïge anekdotes doorspekt hij zijn verhaal over zijn voorvader, de rampzalige gebeurtenissen in de 17e Eeuw en waar om wij het tóch de Gouden Eeuw noemen. Een vaak hilarische, relativerende storyteller. Hij past zijn verhaal naadloos in uw situatie en stuurt u met een goed gevoel de huidige uitdagingen in.

De lezingen door de nazaat van Michiel de Ruyter kunt u hier aanvragen. Frits de Ruyter de Wildt, 12e generatie, spreekt met verve over de geschiedenis van de Gouden Eeuw en de rol van de Ruyter voor Nederland. Hij past de invalshoek van de lezing aan aan uw specifieke belangstelling.

Frits de Ruyter de Wildt spreekt graag over:

Frits de Ruyter de Wildt boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frits de Ruyter de Wildt. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21